Ocnele Mari: Noul an, sub semnul speranței și al viitoarelor realizări

355 0

Anul a început sub bune auspicii pentru localitatea Ocnele Mari, care are șansa de a fi condusă de un primar tânăr, cu voința și putința de a schimba fața localității, cu adevărat. Este simplu de văzut acest lucru, mai întâi, prin simplul fapt că, în sfârșit, strada principală a fost asfaltată!

La trecerea dintre anul 2021 și anul 2022, locuitorii Ocnelor au fost așteptați să petreaca trecerea dintre ani la spectacolul organizat de Primărie  pe platoul din fața Primăriei. ”Mulțumesc celor care au ales să petreacă împreună cu noi trecerea dintre ani.  A fost un spectacol care a arătat încă o dată cât de uniți suntem noi, cei din Ocnele Mari.Am încheiat un an în care am reușit să facem multe lucruri bune pentru stațiunea noastră turistică. Sunt mulți oameni cărora trebuie să le mulțumesc pentru ceea ce am realizat. O bună parte dintre ei sunt cei alături de care lucrez la Primăria din Ocnele Mari. Apoi, sunt mulți alții care s-au implicat pentru a avea un oraș mai modern și mai civilizat. L-aș numi aici pe Constantin Rădulescu, președintele județului Vâlcea, unul dintre marii noștri prieteni”. Astfel a sunat mesajul cu care primarul i-a întâmpinat pe cei prezenți.

A fost organizat un spectacol muzical și, bineînțeles, noul an a fost salutat cu un frumos foc de artificii.

C.R.

Articole asemănătoare

Ocnele Mari

Postat de - 26 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterOcnele Mari este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitățile componente Buda, Cosota, Făcăi, Gura Suhașului (reședința),…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *