Senatoarea Claudia Banu, despre buna administrație a primarului din Mihăești, Constantin Bărzăgeanu

231 0

Despre inițiativele și realizările primarului de la Mihăești, Constantin Bărzăgeanu am scris nu o dată. Dincolo de infrastructura reabilitată, clădirile modernizate, asfaltări, amenajări peisagistice, gaze, rețea de apă și canalizare, cea mai bună recomandare este recunoașterea locuitorilor, vechi și noi, căci, comuna este vânată de mulți locuitori din mediul urban, sătui de scumpătate și stres, care vor să trăiasca mai curat și mai liniștit.
O a doua recomandare excelentă este făcută de senatoarea Claudia Mihaela Banu, colegă de partid cu primarul liberal de aici.

“Să vorbim despre investiții, și administrație în interesul cetățeanului. Real și concret. Astăzi, împreună cu deputatul Laurențiu Nicolae Cazan, am vizitat unul din obiectivele ambițioase ale domnului primar Bărzăgeanu Constantin. Astfel, locuitorii Comunei Mihăești vor beneficia din luna martie 2022, de servicii sanitare de calitate, la standarde moderne, prin noul stabiliment al dispensarului  medical. Clădirea, care este amenajată în centrul comunei, are un regim de înălţime P+1, iar suprafaţa construcţiei este de 600 de metri pătraţi, aici urmând să fie amenajate cabinete medicale pentru medicii de familie, camere de tratament şi cabinete stomatologice, ginecologice și ecografie. Noul dispensar medical este realizat la cele mai înalte standarde de calitate, cu spaţii de depozitare, sterilizare, zone de triere şi recoltare, inclusiv un laborator de analize. Investiţia face parte din programul privind îmbunătăţirea serviciilor medicale, cu impact asupra stării de sănătate a populaţiei, derulat prin Ministerul Dezvoltării Regionale.

De menționat este că acest proiect aștepat de întreaga comunitate a obținut o parte din finanțare prin PNDL, valoarea totală depășind 3,5 milioane de lei.

Tot în centrul comunei se ridică și noua  sală de sport, cu 102 locuri, investiție realizată prin CNI, în valoare de 5,6 milioane de lei. Obiectivul va putea găzdui evenimente sportive de nivel local și județean pe mai multe discipline sportive. Sala va fi prevăzută și cu vestiare, atât pentru sportivi, cât și pentru profesori și va avea o tribună cu mai mult de 100 de locuri.

Performanța în managementul comunității constă în proiecte și realizări și mă bucur că administrația liberală de la Mihăești are cu ce se lăuda” scrie aceasta pe contul s[u de socializare.

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *