Duminică şi luni, circulaţia vehiculelor rutiere cu masă  mai mare de 7,5 t este restricţionată pe Valea Oltului și Dealul Negru

387 0

Începând cu duminică, 23 ianuarie, ora 16,00 şi pe toată durata zilei de luni, 24 ianuarie, pe Valea Oltului şi pe Dealul Negru, pe teritoriul judeţului Vâlcea, circulaţia vehiculelor rutiere cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane va fi restricționată.

Vestea este îmbucurătoare pentru cei care pleacă, mai ales în scop recreativ, luni fiind Ziua Unirii Principatelor Române, însă, mai puțin pentru șoferii camioanelor vizate de măsura polițiștilor vâlceni.  Nerespectarea acestor restricţii constituie sancţiune contravenţională pentru conducătorii auto care încalcă interdicţia temporară de circulaţie pe DN 7 / E 81, în judeţul Vâlcea.

Amenzile se pot ridica până la 3.000 de lei, potrivit O.G. nr. 43/1997. Măsura a fost impusă pentru fluidizarea traficului rutier, siguranţa tuturor participanţilor la trafic şi prevenirea evenimentelor rutiere și traficul va fi supravegheat de polițiștii de la Circulație.

C.R

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *