Senatoarea Claudia Banu despre performanțele primarului din Bujoreni

527 0

Senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu și-a făcut un adevărat obicei din a vizita localitățile vâlcene păstorite de primari destoinici, care demonstrează că nu degeaba, locuitorii au investit în ei încredere și voturi. După Mihăești, Pietrari și Budești, a venit și rândul Bujoreniului, comună păstorită de Gheorghe Gîngu. Aceasta este însoțită de fiecare dată de colegul deputat Nicolae Laurențiu Cazan. O echipă de forță, o echipă dinamică și interesată de felul cum primarii se descurcă în misiunea asumată și, mai ales, cum pot ajuta ei, din rolul de parlamentar, în primul rând, comunitățile.

“Din nou despre investiții, performanță și administrație în interesul cetățeanului. Real și concret. Un alt punct important pe harta investițiilor cu fonduri de la Guvernul PNL, din județul Vâlcea este comuna Bujoreni, unde am fost prezentă alături de colegul meu, deputatul Laurențiu Nicolae Cazan. Primarul comunei, Gheorghe Gîngu, dincolo de proiectele implementate sau finalizate, demonstrează viziune. Prin programul finanțat de către MDRT, comunitatea din Bujoreni beneficiază de școli și grădinițe moderne, care funcționează și au dotări la standarde aliniate cerințelor de performanță. Școala Gura Văii, Școala Olteni și Gradinița Bogdănești arată impecabil, asigurând desfășurarea actului educațional în condiții optime. Astfel, peste 1 milion de lei a fost investit în viitorul generațiilor din Bujoreni. România educată nu este doar un concept, ci un standard implementat în comuna vecină municipiului Râmnicu Vâlcea.

De asemenea, dispensarul a fost modernizat, dotat și dat în folosință în toamna anului trecut, iar de câteva zile, racordat la rețeaua de gaze. Acesta dispune de 2 cabinete medicale și de o sală de tratament dotată corespunzător.

Planul de management comunitar și-a propus, în plus, să extindă rețeaua de iluminat public de-a lungul DN7.”

K.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *