Deputatul Laurențiu Cazan ia la pas comunele vâlcene

892 0

Deputatul liberal Laurențiu Cazan o însoțește săptămânal pe colega senatoare Claudia Banu în periplurile sale la primăriile administrate de liberali, pentru a se asigura că aceștia își îndeplinesc cu seriozitate rolul pe care și l-au asumat, Acela de a fi în slujba comunităților lor.

Deputatul a fost, astfel, împreună cu colega senatoare, la Mihăești. “Investițiile administrației liberale în localitățile vâlcene cresc nivelul vieții în județul nostru, acesta fiind și motivul pentru care am decis să vă reprezint din poziția de deputat. De această data, am fost în comuna Mihăiești, alături de doamna Senator Claudia Mihaela Banu, unde domnul primar Bărzăgeanu Constantin ne-a prezentat proiecte de impact realizate în comuna sa, cu ajutorul guvernării liberale”.

O altă comună vizitată a fost Pietrariul. “Un primar cu adevărat performant este domnul Moraru Nicolae, edilul comunei Pietrari Comuna are parte de investiții importante și este în continuă dezvoltare”.

Cei doi, însoțiți de primar au vizitat școala generală, cu 5 săli de clasă, laboratoare, grupuri sanitare, Școala va fi reabilitată, va fi adăugat încă un corp de clădire și va fi realizat un grup sanitar modern. Sala de sport va fi încăpătoare, cu tribune cu 102 locuri. Primarul spune că poate fi folosită și ca spațiu pentru organizarea de evenimente. Piața agroalimentară este, de asemenea, una modernă, cu parcare,  este realizată din structuri metalice, cu mobilier nou, spații delimitate, standuri de expunere, deocamdată, cu program duminical.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *