Al șaselea sezon competițional vine cu noutăți și premiere pentru echipa UniCredit Leasing Motorsport

497 0

În al șaselea sezon competițional care debutează în aprilie echipa UniCredit Leasing Motorsport, formată din patru echipaje, anunță premiere și schimbări.

Mihai Leu vine în 2022 cu o mașină nouă. „Voi evolua în 2022 cu o mașină Radical SR8, produsă în Anglia. Este mai performantă decât Ferrari, are 460 de cai putere și 750 de kg, ceea ce înseamnă că raportul kilograme pe cai putere este mult mai bun. Obiectivul meu pentru 2022, care înseamnă șase Super-Rally-uri, cu șase etape, este obținerea  titlului național”, a punctat Mihai Leu, pilot UniCredit Leasing Motorsport Team.

Mihai Leu a câștigat în 2021, pentru al treilea an consecutiv, titlul de Campion Național pentru Categoria 1 de viteză în coastă și a obținut titlul de Vicecampion la etapa de Super Rally.

Pentru prima dată, Cristiana Oprea, care s-a alăturat anul trecut echipei UniCredit Leasing Motorsport, va participa la un sezon hibrid cu două campionate: Trofeul Balcanic de Raliuri FIA ERT și Cupa Opel, o competiție de raliu 100% electrică.

„Noutatea sezonului este participarea cu o mașină de raliu 100% electrică în Cupa Opel. După prima sesiune de teste, pot spune că urmează câteva raliuri interesante în care voi încerca să duc la limită noua tehnologie. În Cupa Opel vom fi un echipaj feminin, copilot va fi tânăra Alexia Parteni, care debutează în raliuri alături de mine, la doar 17 ani. UniCredit Leasing s-a alăturat poveștii mele la începutul sezonului 2021 și susținerea acestora  a fost esențială în pasul pe care l-am făcut la o clasă mai competitivă, mai exact de la Cupa Dacia la o mașină de R2, o categorie superioară ca performanțe”, a declarat Cristiana Oprea, pilot UniCredit Leasing Motorsport Team.

Cât despre Adi și Alexandra Teslovan, intervin schimbări importante în 2022 și în cazul lor: „Având în vedere rezultatele bune obținute în sezonul trecut, am reușit în special cu ajutorul UniCredit Leasing să facem un pas important. Anul acesta vom evolua cu un Ford Fiesta R5 , o mașină nouă pentru noi, ne dorim să ne acomodăm cât mai repede cu ea, să încercăm să învățăm cât mai repede și să terminăm cu bine fiecare etapă a campionatului național de raliuri. Suntem bucuroși că putem evolua la acest nivel în campionatul național de raliuri al României”, a afirmat Adi Teslovan, pilot UniCredit Leasing Motorsport Team.

Mezina echipei, Alexandra Teslovan, este pregătită pentru noi provocări: „Fac un pas important în cariera mea, anul acesta voi debuta în Campionatul național de viteză în coastă 2 unde obiectivul principal va fi acumularea de experiență și de kilometri parcurși în regim de cursă. De asemenea, voi participa și în Campionatul național de slalom paralel – competiție ce se desfășoară exclusiv pe macadam. Suntem onorați de parteneriatul pe  care îl avem cu UniCredit Leasing – unul din jucătorii principali ai pieței de leasing din România, acest parteneriat ne și obligă la o prestație pe măsură”, a spus Alexandra Teslovan, pilot UniCredit Leasing Motorsport Team.

„Suntem bucuroși și onorați să dăm startul celui de-al șaselea sezon al echipei UniCredit Leasing Motorsport. Piloții noștri și-au propus, ca în fiecare an, o serie întreagă de obiective ambițioase pentru care se pregătesc pe măsură. Fie că vorbim despre noutăți în materie de mașini, pentru Mihai Leu și Adrian Teslovan, de participarea Cristianei Oprea cu o mașină electrică sau de un debut în Campionatul național, în cazul Alexandrei Teslovan, ne bucurăm să fim alături de piloții noștri pentru a le susține performanțele. Sunt sigură că și în acest sezon vor bucura publicul și vor fi exemple de curaj și determinare, valori cu care rezonăm”, a declarat Daniela Bodîrcă, CEO UniCredit Leasing.

Mai multe informații despre echipa UniCredit Leasing Motorsport și rezultatele obținute sunt disponibile pe www.unicreditleasing.ro.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *