Aleșii noștri sunt o sursă inepuizabilă de prostii, minciuni, trădări și furturi

636 0

 Din ciclul… CE TÂMPENII MAI FAC ALEȘII NEAMULUI!

 Case gratis pentru magistrați

 Statul român, reprezentat de onorabilii aleși ai țării, dovedește de ani de zile o grijă deosebită pentru magistrați, indivizi din vina cărora nu mai putem scăpa de loc de controlul Uniunii Europene, acel celebru MCV, mecanismul de control și verificare a Justiției Române. Și de ce nu scăpăm? Simplu, fiindcă avem o justiție nu oarbă ci una care se chiorăște pe sub legătura de la ochi. Păi ia să vedem o ultimă trăznaie a cinstiților magistrați. Un românaș amărât condamnat la patru ani cu executare pentru două robinete furate și o gospodină cu trei ani și jumătate pentru ceva batoane de ciocolată. Asta în timp ce câțiva politicieni ce și-au îndesat buzunarele cu maldăre de euroi sunt pedepsiți drastic cu… suspendare!

Și fiindcă Justiția este grijulie cu aleșii neamului și aceștia sunt gentili cu magistrații. După ce le-au garnisit portofelele cu salarii pantagruelice și pensii grozav de nesimțite, zilele astea aleșii au considerat că nu este de ajuns pentru traiul decent al săracilor justițiari.

Și născociră o lege prin care Statul român, adică noi contribuabilii de rând, să plătim ratele la casele magistraților! Cum dracului a putut să treacă idea asta prin neuronii parlamentarilor? Există o singură explicație, în capetele aleșilor este o mare criză de… neuroni!

Dar să vedem de au nevoie de bani pentru case magistrații. Au bieții de ei salari de zeci de mii de lei și pensii chiar mai mari. De exemplu un procuror cu activitate mai mult înainte de 1989 încasează lunar o pensie de circa 25000 de lei , timp în care milioane de pensionari abia depășesc 1000 de lei. Și aceeași proporție este și la salarii. Și în plus săracii magistrați pot ieși la pensie la 45 de ani după care se fac avocați sau notari și mai adună în plus câteva zeci de mii de lei pe lună.

Băi nedușilor la școală, mă refer la nevrednicii legiuitori, cum rămâne cu legea de bază a salarizării care prevede clar procentul de 1 la 10 între cel mai mic salariu/mică pensie și cel mai mare salariu/pensie?

Nu scrie oare în Constituție la primul punct că ,, cetățenii sunt egali în fața legii și a autorităților publice, fără privilegii și discriminări?,,

 Judecător la CCR cu doctorat plagiat și dovedit!

 A venit și vremea ca trei judecători de la Curtea Constituțională să-și încheie mandatul. Noile numiri au respectat tradiția adică au fost politice și astfel CCR rămâne o anexă a politicienilor și acționează în interesul acestora. Anul acesta însă mârlăniile și bătaia de joc la adresa României și a românilor au depășit orice limită de jos a bunului simț, de fapt a fost o sfidare. Parlamentul a avut de ales între doi magistrați, Bogdan Licu și Cristi Dănileț. Personal nu mă pot pronunța care dintre cei doi era mai capabil dar este bine cunoscut un eveniment care ar înclina balanța clar în favoarea unuia, asta dacă România ar fi fost o țară normal și aleșii niște oameni integri. Dar, cum déjà bănuiți, nu este cazul… Dar să readucem aminte ceea ce s-a întâmplat cu ceva ani în urmă.

Numitul procurer Bogdan Licu a prezentat o lucrare de doctorat pentru care și-a mărit salariul lunar, conform legii. Numai că acest onorabil și cinstit magistrate plagiase lucrarea de doctorat a altui judecător, fapt dovedit de presă. În loc să plătească pentru hoție, Licu s-a folosit de ajutorul aleșilor care au votat o lege prin care plagiatorii scăpau de brațul forte al legii dacă-și retrăgeau singuri lucrarea și renunțau la titlul de doctor, ceea ce sprintenul procur a făcut-o imediat și uite așa și-a albit dosarul, nu cu DERO sau PERLAN ci cu bunăvoința aleșilor neamului.

Dar grotescul abia acum pare în două etape. Știți pe cine a plagiat Licu? Pe actualul său contracandidat, Cristi Dănileț! Și pe cine a votat coaliția pesedisto-liberalo-udemeristă: Nu se poate! Ba se poate, au votat la Curtea Constituțională a României un hoț de drept intelectual, adică pe Bogdan Licu arătându-i spatele lui Dănileț!

Și ca să fie cireașa pe tort, să amintim că Licu a absolvit o facultate mult mai famată decât sinistra Spiru Haret. Dar  viitorul judecător constituțional nu are nici procese sau anchete duse la capăt cu succes. Și ne mai mirăm că Justiția noastră este atât de putredă?

Război la graniță, omagii la Sighișoara!

 Dar nu numai aleșii din Parlament calcă în străchini, să nu uităm că avem și primari aleși, uneori nechibzuit, de voturile noastre. Ia să vedem ce face un edil din Ardeal, mai precis primarul unui oraș istoric și turistic, deci un oraș vizitat de multă lume de pe la noi și de prin lumea întreagă. Ca să fim clar este vorba de orașul Sighișoara și de primarul acestei localități, Ioan Iulian Sîrbu    .

De vreo zece ani, Federația Rusă, pe banii ei, se ocupă cu renovarea cimitirelor și monumentelor închinate ostașilor sovietici. Până una alta, este treaba lor și până la urmă este ceva firesc și uman. Dar, că există și un dar, uneori se sare calul profitând fie de complicitatea sau cretinismul unor edili ignoranți.

Astfel cum este posibil ca în zilele în care Rusia duce un război și o invazie în apropierea granițelor noastre, în zilele în care Rusia ne amenință aproape cotidian, tu edil să permiți montarea unei plăci care omagiază pe soldații sovietici care ne-au eliberat și ne-au adus bunăstare. Băi primar incult, rușii ne-au eliberat harta de Basarabia și Bucovina, și ani de zile ne-au luat banii, cică despăgubiri de război. Ne-au demontat fabricile și le-au cărat la ei în Rusia. Ne-au distrus intelectualitatea, clerul și armata prin aruncarea în pușcării a sute de mii de elite. Etc. Tovarășe primar, că domn nu pot să-ți spun, mai pune dracului mâna pe o carte de istorie adevărată  și poate dai naiba jos placa aia rușinoasă, placă care este o jignire pentru sutele de mii de deținuți politici și sutele de mii de români uciși de ,,eliberatorii,, sovietici!

 Diavolul în sutană...

Demult presa nu-l mai avea de subiect pe mediavalul popă de la marginea mării. Pandemia trecuse și astfel diavolul în sutană nu mai avea ce combate, nici COVID-ul, nici vaccinul, nici restricțiile. Norocul Prea Întunecatului a constat în invadarea Rusiei a țării vecine, Ucraina. Întrebat de ziariști ce părere are despe țarul de la Kremlin, Vladimir Putin, episcopul Tomisului, Teodosie, a afirmat senin că Putin este un bun creștin și un mare ctitor, deci apărător al credinței. Pus în față cu imaginile masacrelor rusești, și întrebat din nou dacă Putin este bun, Sutana acrită a reafirmat că Putin este un bun creștin fiindcă nu bombardează biserici. De cei uciși nici-o vorbă!

Și ca să fie ceea ce este, un popă învechit, înrăit și înăcrit, Teodosie a afirmat că cel mai mare păcat al unui ortodox este să intre într-o biserică catolică sau protestantă.

Ce bine i-ar fi stat sutanei de la Tomis să fi slujit în Spania pe timpul inchiziției.

Am însă o nedumerire mare, știm că Patriarhia a avut mereu opinii contrare fățarnicului constănțean dar, în schimb, nu a luat și nu ia nici-o măsură asupra acestei pete negre pe fața ortodoxiei române!

 Trădare să fie dar să o știm și noi!

De mult știm că trădarea și lipsa de cuvânt și onoare sunt valențele politicienilor români și ultimul eveniment o demonstrează din plin. Liderii noștri au fost acuzați că evită sprijinul pe față dat Ukrainei în dorința lor vicioasă să nu-i supere pe ruși. Nimic nu-i de mirare, prin Parlament și Guvern avem mulți idioți utili. Utili Federației Ruse, nu României!

După ce mai toți liderii occidental au vizitat Kievul, în fine s-au hotărât și ai noștri să-i imite. și au alcătuit două delegații, de ce oare, care urmau să viziteze în două zile consecutive, pe Zelenski și ai lui. Până aici nimic prea anormal, deși două vizite consecutive pot fi interpretate ca lipsă de creier și goană după imagine, dar în fine, mai bine așa decât de loc…

S-au adunat creierele fierbinți și au hotărât să facă două echipe: prima cu premierul Ciucă și ministrul de externe Aurescu iar a doua din președinții celor două camera, Câțu și Ciolacu. Numai când Câțu s-a suit în avion Ciolacu lipsea. Plecase cu o zi înainte în grupul Ciucă. Gurile rele spun că luase din avion tot Scotchul și singura parașută, așa că Câțu a zburat solitar și fără întăritoare. A ajuns la Kiev unde ne mai având ce negocia și promite, a început să dea mâna cu toții, de la miniștrii la oamenii de service și să facă mii de selfiuri până i s-a descărcat telefonul.

Totuși dubla vizită a avut și o urmare pozitivă. În trista Ucraină a luat naștere un nou… banc. Cică dimineața când președintele Zelenski se scoală prima dată îl sună pe Kuleba, ministrul de externe și-l întreabă speriat:

– Astăzi ce români ne mai vizitează?

Una în țară, alta afară!

Marii patrihoți de la gașca H(AUR) s-au faultat singuri cu ocazia războiului din Ucraina. De unde erau atât de gălăgioși cu patriotardul lor manifest, dracu le-a mai auzit gurița. Toți s-au manifestat contra Rusiei numai hauriștii de loc. Când erau întrebați de presă o dădeau cotită în genul: Ce părere aveți de invazia Ukrainei? – la care răspundeau senin: Se schimbă vremea, nu va mai ploua!

Și uite așa am scăpat cu ecranele televizoarelor curate, fără Șoșoace, Terheși, Târzii sau Simioni!

Totuși liderul H(AUR), Gigel Simion, proaspăt ales președinte unic la partid, într-un congres secret, fără presă, a făcut-o de oaie. Ieri fiind prins la înghesuială de ziariști, nu a mai avut ce face și a îndrugat ceva de condamnarea lui Putin. Numai că nu au trecut 48 de ore și Georgelul nostru s-a dus în Italia unde a participat la un miting unde s-a fotografiat la greu cu susținătorii lui… Putin. Bravo, măi Georgele una faci și alta mănânci? Ne faci să ne fie dor de madamme Șoșoacă care, măcar era sinceră, îi pupa pe ruși pe față!

O întrebare nea Simioane, cum vă plătește SPUTNIK, în euro, lei sau în ruble că parcă așa zis-a Putin că nu se mai fac plăți decât în…ruble?

Afacere de milioane pentru Camera de Comerț

 În Parlamentul României se pune iar de o megaafacere, sau escrocherie, beneficiar fiind Camera de Comerț și bosul ei, Mihai Dărăban. După ce, cu toate protestele, liberalii și pesediștii îl cadorisiseră pe Dărăban cu tot terenul de la fosta ROMEXPO, acum au inițiat și o lege prin care fiecare firmă din România este obligată să cotizeze anual între 100 și 1000 de euro la Camera de Comerț a României, cică pentru un catalog care să-i promoveze. Un catalog de 20000 000 de euro! Ăștia prea ne cred proști! Câți euro se vor întoarce prin clasicul parandărăt, la inițiatorii acestei perverse legi?

 Avem vaccin, n-avem, ba avem prea mult!

Eram în plină pandemie, se îmbolnăveau prea mulți și se murea pe capete. Și la orizont s-a ivit speranța, au apărut primele vaccinuri, vaccinuri care nu te fereau de boală dart e scăpau de moarte. Vă mai aduceți aminte ce primire triumfală s-a făcut la graniță odată cu sosirea primului camion cu vaccin? A început o goană pentru vaccinare iar politicienii, magistrații și polițiștii au făcut ceea ce știau mai bine, să sară peste rând fără programare. Între timp în țară au ajuns destule vaccinuri dar nu mai era înghesuială la cabinet. Asta datorită campaniei aggressive a unor televiziuni și a unor extremiști precum Șoșoacă și Simion care au incitat populația să nu se vaccineze, chipurile celor vaccinați li se introducea un CIP de urmărire și deveneau și sterile. Au mai intervenit și niște sutane negre medieval care au declarat că vaccinul este unealta Satanei și că celor vaccinați le vor crește solzi și pene.

A mai contribuit și intervenția genială a  mutului de la Cotroceni care a declarat că am învins pandemia, și astfel milioane de români au considerat că ne mai fiind un pericol, nu merită să se mai vaccineze. și astfel numărul solicitanților a scăzut dramatic în timp ce noi vaccinuri intrau în flux continuu în țară. Acum, pandemia fiind chiar pe cale de dispariție, noi românii am aflat că oficialitățile comandaseră numai puțin de… 120 000 000 de doze. Să facem un calcul. Să presupunem că toți cei cinsprezece milioane de potențiali vaccinați urmau să primească trei doze, conform recomandărilor OMS! Asta ar însemna circa 45 de milioane de doze. De ce atunci 120 000 000? A avut cineva vreun interes? S-a primit cumva vreun comision de către cineva pentru comanda asta nebunească?

Presa a făcut scandal, procuratura nu! Medicii s-au revoltat, politicienii nu!

Am dori să ne răspundă următorii: miniștrii Voiculescu și Mihăilă dar și medicii Cercel, Rafila și atotprezentul Arafat, dar o să fie conform reclamei:

La Budapesta este frig, coafura rezistă – La Berlin plouă, coafura rezistă – la Londra ninge, coafura rezistă etc. Nu e vorba de Arafat fiindcă la el coafura este cu totul improbabilă.

Și totuși, cine plătește cele 80 000 000 de vaccinuri? Noi întrebăm, presa întreabă dar Voiculescu, Mihăilă, Cercel, Rafila și atotprezentul Arafat rezistă. Până când?

O simplă și succintă concluzie!

Cam atât azi despre noile trăznăi făcute de reprezentanții noștri. Dar cu siguranță vom reveni fiindcă aleșii noștri sunt o sursă inepuizabilă de prostii, minciuni, trădări și furturi încât mult timp de acum încolo vom avea de scris!

Un pamflet de George Hodorogea

Articole asemănătoare

In Memoriam

Postat de - 6 noiembrie, 2021 0
FacebookTwitterDINESCU Gheorghe, al doilea copil din opt. Părinţi: Niculae şi Maria. 16.09.1936 Stoenesti, Vâlcea 06.11.2020 Râmnicu Vâlcea Soţia, Elena, decedată…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *