Vizitele în teritoriu ale deputatului Laurențiu Cazan continuă cu Vlădeștiul și Tomșaniul

388 0

Deputatul PNL Laurențiu Cazan este deosebit de activ. Cheia succesului și a prizei la oameni este menținerea unei relații vii, active, cu locuitorii județului.
Întâlnirile periodice ale acestuia cu alegătorii și cu alți locuitori din județ au continuat și pe parcursul lunii mai, ca și în această lună.

Una din ele a fost recent, la Vlădești. “Întâlnirea cu colegii mei liberali din Vlădești a fost pentru mine un moment de inspirație, de schimb de idei, de bucurie a revederii cu mulți dintre oamenii cu care am pornit la drum în urmă cu mulți ani. Am participat la ședinta Biroului Politic local, în care doamna Ileana Elvira Popescu a fost aleasă președinte al organizației PNL Vlădești. De asemenea a fost ales și Biroul Politic local al PNL Vlădești. Alegerile au reunit reprezentanți ai Biroului Politic Județean PNL Vâlcea cu responsabilități în domeniu, precum doamna senator Claudia Banu, doamna inspector scolar Mihaela Andreianu, domnul consilier județean Gheorghe Folea, domnul Flavius Văcaru și doamna Alina Tîrlea.

Comuna Vlădești are un potențial fantastic, iar prin investiții inteligente și atragerea de fonduri vom schimba cu adevărat bunăstarea cetățenilor comunei Vlădești. Sunt absolut convins că noua echipă are toate resursele necesare: fermitate, curaj, putere de decizie, responsabilitate, integritate și energie, pentru a pune în practică cele mai imprtante și îndrăznețe proiecte pentru cetățeni. Cel mai important lucru după care mă ghidez în viață este că nu mă feresc de responsabilitate și nu renunț. Am ținut să transmit și noii conduceri aceleași principii și i-am rugat să aibă încredere în cetățeni.Țin să le aduc felicitări conducerii organizației PNL Vlădești pentru toate realizările de până acum şi le doresc mult succes pe mai departe!”

La începutul acestei luni, cazan a fost și alături de tinerii de la Tomșani, care și-au ales conducerea cea nouă.

“Pe 2 iunie au avut loc alegerile Biroului Politic al organizației PNL Tomșani. Organizația PNL Tomșani, a ales un nou președinte domnul Andrei Nicolae. S-a format, astfel,  o nouă echipă solidă și cu idealuri mari!”

C.R.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *