O ambulanţă a rămasă blocată pe o stradă din Drăgăşani din cauza maşinilor parcate neregulamentar. Consilier local: „Corupţia ucide, dar şi nesimţirea poate face la fel”

462 0

Consilierul local din Drăgăşani, Marian Roșca, a publicat, luni, imagini cu o ambulanţă blocată pe o stradă din oraş, în apropierea pieţei, din cauza maşinilor parcate neregulamentar. Acesta a precizat că Primăria şi Poliţia Locală ar trebui să-şi facă treaba pentru ca astfel de evenimente să nu se mai producă.

Marian Roșca a publicat pe contul său de Facebook două fotografii cu respectivul incident, precizând că le-a primit de la cetățeni. În imagini se vede cum autospeciala este blocată, iar echipajul nu a putut ajunge la pacient. Ca urmare, acesta a trebuit să fie transportat cu targa până la Ambulanță, printre maşinile parcate.

„Corupţia ucide, dar şi nesimţirea poate face la fel. Ambulanţa blocată în Drăgăşani de maşinile parcate neregulamentar. S-a discutat de multe ori despre modul în care unele persoane consideră să parcheze autoturismele în mod greşit, obstrucţionând accesul pietonilor şi al altor autoturisme. De data aceasta o viaţă poate fi curmată, din cauza neglijenţei şi a nesimţirii. Ambulanţa nu a putut intra la un pacient cu probleme, în zona pieţei agro-alimentare din Drăgăşani”, a scris pe Facebook consilierul local din Drăgășani.

Potrivit acestuia, „este şi datoria autorităţilor locale, Poliţie (Locală) şi Primărie, să se asigure că oamenii au unde parca şi că nu se parchează neregulamentar, blocându-se căile de acces”. În acest context, Marian Roșca a precizat că este vorba despre „proiectul de Hotărâre de Consiliu Local prin care propuneam descongestionarea zonei centrale din Drăgășani, prin construirea unei parcări supraetajate în zona Batca, total ignorat de primarul Cristian Nedelcu”.

Postarea consilierului a stârnit indignare din partea mai multor persoane. „Doamne fereşte! Cum se poate aşa ceva o viaţă e mult mai importantă decât să stai în scaun şi să aştepţi doar să primeşti…. Căile de acces sau chiar trotuarele nu ar trebui blocate niciodată”, a scris o femeie. „Ferească D-zeu de un incendiu. Inconştienţă şi nepăsare”, a scris, la rândul său, un bărbat.

sursa: newskeeper.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *