Comunicat de presă privind ȋntâlnirea delegației oficiale a AEP cu ambasadorul României ȋn Republica Moldova

592 0

Astăzi, 27 iunie 2022, delegația oficială a Autorității Electorale Permanente (AEP) condusă de către domnul președinte Constantin-Florin Mitulețu-Buică, a avut o ȋntrevedere cu ambasadorul agreat al României ȋn Republica Moldova, domnul Cristian-Leon Țurcanu.

Temele de discuție au vizat colaborarea dintre Autoritatea Electorală Permanentă și Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova.

Ambasadorul agreat al României, domnul Cristian-Leon Țurcanu, a salutat interesul ambelor părţi pentru dezvoltarea unui parteneriat de lungă durată ȋn domeniul electoral și a exprimat deplina disponibilitate de a sprijini cooperarea ȋntre cele douӑ instituții omoloage.

Oficialul AEP a oferit elemente de context privind colaborarea dintre Autoritatea Electorală Permanentă și Comisia Electorală Centrală a Republicii Moldova și a menționat faptul că vizita prezentă se desfășoară  în baza Acordului de colaborare dintre cele doua instituții, semnat la data de 11 noiembrie 2019.

Totodată, președintele AEP a evidențiat angajamentul instituției de a oferi sprijin constant omologilor din Republica Moldova în vederea consolidării sistemului electoral, a promovării alegerilor democratice și a înaintării parcursului european.

Articole asemănătoare

Falsa impresie

Postat de - 25 august, 2020 0
FacebookTwitterLa început a fost Cuvântul, iar acesta a aparținut în exclusivitate bărbatului – „Ce te-aș f.., păpușă”, apoi „Îți arăt…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *