Nurvil promoveaza Audi ca partener de mobilitate la Deep Forest Fest 2022

700 0

Timp de trei zile, Valcea a fost gazda celei de-a III a editie a festivalului Deep Forest Fest. Nurvil Audi, ca in fiecare an, a fost partener de mobilitate.

In weekendul 29-31 iulie, in cadrul festivalului de muzică electronică Deep Forest Fest, Nurvil a avut o expozitie cu cele mai noi autovehicule.

Incepand cu anul 2019, festivalul de muzică electronica, Deep Forest Fest, ne provoacă să descoperim partea întunecată, misterioasă și hipnotică a muzicii și a vieții. Festivalul se tine la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea și 177 de km de București, în pădurea Goranu, pe Platoul Feteni (pentru cunoscători). Este un platou de peste 40 de mii de metri pătrați pus la dispoziție de autoritățile locale.

Anul acesta in pădurile din Vâlcea au fost auzite ritmurile diverse și pline de emoție ale lui Dubfire, Hot Since 82, Mahmut Orhan, Piero Pirupa, Super Flu, Adrian Eftimie, Adrien, Afgo, Arias, Brad Brunner, Cătălin Sima, Christian Lepah, Dirty Nano, Dobrikan, Edi P, Alexander Fabyann, Lemon, Optick, Pascal Junior, Paul Damixie, Rosario Internullo, Sllash&Dope, Sylvio, The Gang Raw.  

Nurvil, cel mai puternic distribuitor şi reparator autorizat al marcilor Audi, VW,  SEAT & SKODA Service din Judetul Valcea îşi propune să-și consolideze poziția de lider al pieţei regionale, în ceea ce priveşte calitatea serviciilor oferite, misiunea fiind aceea de a garanta permanent satisfacţia clienţilor, în domeniul mobilităţii. Toti cei interesați de mașini vor găsi un consultant și un partener dedicat domeniului auto, oameni  cu o experiență solidă în domeniul comercializării de autovehicule,  în reparații complexe, componente și accesorii auto

Pentru a fi la curent cu toate noutatile si ofertele Nurvil, vizitati site -ul nostru https://www.nurvil.ro/

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *