Premierul Ciucă, promisiune onorată în privința plafonării prețurilor la energie: „Ordonanța va fi aprobată în ședință de Guvern de săptămâna viitoare!” 

453 0

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit, miercuri, despre noua ordonanță de urgență privitoare la plafonarea prețurilor la energie, care va fi aprobată joi, într-o nouă ședință de Guvern.

„Așa cum am dispus, astăzi urmează să primesc planul de iarnă de la Ministerul Energiei și, desigur, mâine în comitetul interministerial să avem elementele de analiză și concluziile analizei prin care vom aduce modificări la ordonanța de urgență prin care compensăm prețurile la energie. Domnule ministru, sunt convins că ați finalizat toate etapele planului și îl vom avea”, a spus Nicolae Ciucă, în ședința de Guvern.

Virgil Popescu: „Da, am primit forma finală a programului de iarnă, colegii îl pun la punct astfel încât să-l aveți astăzi și să-l aprobăm săptămâna viitoare sau peste două săptămâni”.

Premierul Nicolae Ciucă a mai spus că mâine va avea loc o nouă şedinţă de Guvern, al cărui punct principal pe agendă va fi Ordonanţa de Guvern privind modificarea elementelor de referinţă pentru compensarea preţurilor la energie.

Nicolae Ciucă: „Ordonanța va fi aprobată în ședința de săptămâna viitoare și intră în dezbatere mâine”.

Articole asemănătoare

La Mulți Ani, dragi colegi!

Postat de - 5 octombrie, 2023 0
FacebookTwitter Când în 1994 #UNESCO și Organizația Internațională a Muncii stabileau standardele după care trebuie să se desfășoare activitatea profesorilor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *