Ocnele Mari – Copiii au început școala într-o localitate îngrijită și bine întreținută

635 0

Copiii din Ocnele Mari, localitate păstorită cu abnegație de tânărul edil Remus Gabriel Sasu, au început școala și grădinița într-o localitate îngrijită și bine întreținută de către Primărie.

În iurmă cu două săptămâni s-au încheiat lucrările de modernizare pe strada Lunca. Aceasta străbate una dintre cele mai frumoase zone din orașul Ocnele Mari. “Strada este mai puțin cunoscută turiștilor care vin în stațiunea noastră. Locuitorii orașului care au ales să locuiască aici profită din plin de liniștea și de frumusețea zonei care se întinde de-a lungul străzii Lunca, de la Ocnița și până în comuna Bunești.

Asfaltarea străzii Lunca s-a încheiat zilele trecute. A făcut parte din planul mai larg de modernizare a infrastructurii de care beneficiază un număr semnificativ din populația stațiunii. Țin să apreciez și de această dată înțelegerea și sprijinul pe care locuitorii din zonă le-au acordat celor care au făcut aceste lucrări pe strada Lunca din Ocnele Mari” spune primarul Remus, Sasu.

Acesta a fost prezent la ceremoniile de debut ale noului an ;colar, ocazie cu care a transmis un mesaj de suflet. “Ziua aceasta este una minunată pentru toată lumea: copii și adolescenți, dascăli, părinți și bunici. Cu toții avem un rol important în anul școlar care tocmai a început. Urez tuturor, indiferent de vârstă, multă sănătate și putere de muncă în slujba noilor generații de locuitori ai Ocnelor Mari”.

Kandy Reisenauer

 

Articole asemănătoare

Ocnele Mari

Postat de - 26 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterOcnele Mari este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitățile componente Buda, Cosota, Făcăi, Gura Suhașului (reședința),…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *