Brezoi: Întâlnire de lucru privind programele de sprijin pentru zona montană și marcaje pentru localitățile igienizate cu voluntari

549 0

Agenția Națională a Zonei Montane, Oficiul de Dezvoltare Montană Băile Olănești, ȋn colaborare cu Primăria oraşului Brezoi a va organiza, pe 1 noiembrie, o  întâlnire de lucru privind programele de sprijin pentru zona montană. Se va discuta despre următoarele aspecte:  Programul de investiții pentru înființarea stânelor montane; Programul de investiții pentru înființarea centrelor de colectare și/sau prelucrare a laptelui în zona montană;  Programul de investiții pentru înființarea centrelor de colectare sau de colectare și prelucrare a fructelor de pădure, a ciupercilor şi/sau a plantelor medicinale şi aromatice din flora spontană şi/sau de cultură în zona montană. Evenimentul se va derula pe 1.11.2022, ora 9, ȋn sala de ședințe a Primăriei Brezoi.

Totodată, primăria Brezoi a realizat montarea marcajelor ce indică locațiile din Corbu, Proieni, Drăgănești și Călinești, igenizate în cadrul proiectului inițiat de Asociaţia Culturalis. “Sperăm ca aceste panouri informative și educaționale să producă efectul scontat, iar la următoarele campanii pe care le derulăm în zonă să avem împlinirea de a găsi cantități mult, mult mai mici de deșeuri sau, ideal, deloc, așa cum ar fi firesc. Mulțumim Compartimentelor din cadrul Primăriei (Gospodărire locală și Urbanism), mulțumim Salvamont Brezoi și mulțumim Asociației Culturalis pentru întreaga colaborare din acest proiect!’ transmit cei de la Primărie.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *