Evenimentul “Parteneriatul Public – Privat o modalitate eficientă de a dezvolta și gestiona proiecte de interes public”

188 0
↗️Astăzi Filiala PNL Vâlcea, la inițiativa domnului secretar de stat în Ministerul Agriculturii #AurelSimion, a organizat, la Bujoreni, evenimentul “Parteneriatul Public – Privat o modalitate eficientă de a dezvolta și gestiona proiecte de interes public”.
☑️Dezbaterea s-a axat pe cunoașterea condițiilor care trebuie asigurate pentru derularea parteneriatului public-privat, modul în care acesta poate să contribuie la dezvoltarea și gestionarea eficientă a proiectelor de interes public, precum și oportunitățile de finanțare europeană pentru instituțiile publice.
☑️Resursele și experiența sectorului public și al celui privat oferă o modalitate inovatoare de a aborda provocările și de a valorifica posibilitățile de dezvoltare în diverse domenii, de la infrastructură la servicii sociale.
↗️Împreună cu specialiști din diverse domenii, am schimbat idei și perspective despre șansele de explorare în domenii esențiale în viața comunității, fiindu-ne oferite exemple de bune practici din țară și străinătate.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *