La Mulți Ani, România! La Mulți Ani,  cetățeni români!

123 0

Aceasta este o zi în care prin lupta milenară și prin voința lui Dumnezeu s-a desăvârșit România. Este o zi în care trebuie mai mult ca oricând să ne cinstim trecutul glorios  și să fim conștienți de sarcinile pe care avem să le realizăm în viitor. 1 Decembrie este ziua națională a românilor, este ziua în care națiunea își sărbătorește împlinirile, își omagiază eroii și se strânge  în jurul virtuților și valorilor sale, curaj, demnitate, determinare în apărare și afirmare de sine.

Este ziua noastră,  a tuturor și a fiecăruia dintre noi; este ziua în care, dacă am uitat vreodată,  trebuie să ne amintim că putem reuși numai prin noi înșine și doar împreună. Națiunea civică română, europeană și euro-atlantică, își cinstește cultura, limba, tradițiile prin care comunitatea noastră își poate clădi un viitor pe măsura trecutului glorios. În această zi, peste tot în țară, și nu numai, de la București și până în cele mai mici așezări, românii vor cinsti prin manifestări publice ziua lor urându-și „La Mulți Ani” lor și României în prosperitate, în securitate și în respect pentru alte state. Dar, mai important, în această zi, în fiecare dintre noi trebuie să se audă oda bucuriei de a fi împreună în comunitatea românească. 

Liberalii vâlceni, la fel ca toți românii, urează țării și tuturor „La Mulți Ani, România!”

 

Filiala PNL VÂLCEA, Președinte Cristian Buican 

Articole asemănătoare

Miercuri, 01 februarie 2023, activitatea parlamentară a fost reluată printr-o nouă sesiune ordinară

Postat de - 1 februarie, 2023 0
FacebookTwitter   Î𝐧 ș𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐞𝐧 𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞ș𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭. 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐬-𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭 î𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *