La Mulți Ani, România! La Mulți Ani,  cetățeni români!

607 0

Aceasta este o zi în care prin lupta milenară și prin voința lui Dumnezeu s-a desăvârșit România. Este o zi în care trebuie mai mult ca oricând să ne cinstim trecutul glorios  și să fim conștienți de sarcinile pe care avem să le realizăm în viitor. 1 Decembrie este ziua națională a românilor, este ziua în care națiunea își sărbătorește împlinirile, își omagiază eroii și se strânge  în jurul virtuților și valorilor sale, curaj, demnitate, determinare în apărare și afirmare de sine.

Este ziua noastră,  a tuturor și a fiecăruia dintre noi; este ziua în care, dacă am uitat vreodată,  trebuie să ne amintim că putem reuși numai prin noi înșine și doar împreună. Națiunea civică română, europeană și euro-atlantică, își cinstește cultura, limba, tradițiile prin care comunitatea noastră își poate clădi un viitor pe măsura trecutului glorios. În această zi, peste tot în țară, și nu numai, de la București și până în cele mai mici așezări, românii vor cinsti prin manifestări publice ziua lor urându-și „La Mulți Ani” lor și României în prosperitate, în securitate și în respect pentru alte state. Dar, mai important, în această zi, în fiecare dintre noi trebuie să se audă oda bucuriei de a fi împreună în comunitatea românească. 

Liberalii vâlceni, la fel ca toți românii, urează țării și tuturor „La Mulți Ani, România!”

 

Filiala PNL VÂLCEA, Președinte Cristian Buican 

Articole asemănătoare

Elogiu satului românesc

Postat de - 25 septembrie, 2023 0
FacebookTwitterAtunci când în 1937 elogia în discursul de recepție la Academie, satul românesc, Blaga recunoștea nu doar că veșnicia s-a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *