Sărbătorile vin la Shopping City Râmnicu Vâlcea cu premii garantate în SPOT și evenimente dedicate copiilor

332 0

Râmnicu Vâlcea, 5 decembrie 2022  La Shopping City Râmnicu Vâlcea, sărbătorile vin cu o mulțime de surprize pentru clienții centrului comercial, de la premii garantate pentru utilizatorii SPOT și evenimente dedicate celor mici, la un mini-târg de Crăciun de poveste și multe alte surprize.

Luna cadourilor este sărbătorită cu premii garantate în aplicația SPOT

În perioada 6-22 decembrie, vizitatorii se vor bucura de premii garantate prin aplicația SPOT. Astfel, la cumpărături de minimum 300 lei, pe maximum două bonuri din magazinele centrului comercial, scanate în aplicație, în secțiunea „Răzuiește și câștigă”, clienții primesc garantat unul dintre cele peste 700 de premii: loțiuni luxury, seturi cu cercei din argint, palete de farduri, accesorii și decorațiuni de Crăciun, sticle de vin sau cozonaci.

Serviciu de împachetare a cadourilor de Crăciun

Între 10-22 decembrie, Shopping City Râmnicu Vâlcea vine în ajutorul clienților punând la dispoziția lor un serviciu de împachetare a cadourilor. Acesta poate fi accesat zilnic la Info Desk. Serviciul este disponibil pentru membrii Elite ai aplicației SPOT. Tot în aceeași perioadă, și Organizația Națională ,,Cercetașii României’’ – Centrul local ‘’Mircea Cel Bătrân’’ Râmnicu Vâlcea se va ocupa de împachetarea cadourilor achiziționate de clienții centrului comercial.

Târg de Crăciun, ateliere de creație și coruri de colindători

În perioada 13-16 decembrie, elevii școlilor din Râmnicu Vâlcea vor aduce atmosfera Crăciunului în centrul comercial cu cele mai frumoase colinde. Între 16-18 decembrie, Shopping City Râmnicu Vâlcea va găzdui un mini-târg de Crăciun organizat în colaborare cu Școala Gimnazială „Colonie” Râmnicu Vâlcea, cu decorațiuni handmade, numai bune de oferit celor dragi.

Și, pentru că este o lună dedicată în special copiilor, în perioada 19-23 decembrie, micii vizitatori ai centrului comercial sunt așteptați de către spiridușii Moșului la ateliere de creație, cu multe activități educative și distractive.

Despre aplicația SPOT

Experiența de shopping este completă doar cu SPOT, aplicația de recompensare a clienților loiali din Shopping City Râmnicu Vâlcea. Aplicația este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

După descărcarea SPOT, utilizatorii trebuie să își creeze un cont și să se autentifice în aplicație. Fiecare sesiune de cumpărături le va aduce utilizatorilor puncte de loialitate cu ajutorul cărora aceștia vor avea acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în programul de fidelizare My Spot.

Pentru a obține punctele de loialitate, aceștia trebuie doar să scaneze bonul aferent fiecărei sesiuni de cumpărături. Utilizatorii SPOT pot folosi aplicația și pentru alte 16 centre comerciale din portofoliul NEPI Rockcastle* din țară. Clienții au opțiunea de a selecta în aplicație mall-ul favorit pe care îl vizitează în mod frecvent, dar și posibilitatea de a folosi beneficiile acumulate în oricare alt centru comercial NEPI Rockcastle.

*Centrele comerciale din grupul NEPI Rockcastle care fac parte din aplicație: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Despre Shopping City Râmnicu Vâlcea

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, sală de jocuri şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.   

În luna februarie a anului 2022, centrul comercial  a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în toate cele 18 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România. Înrolarea în program este gratuită. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Articole asemănătoare

Comunicat de presă privind participarea unei delegații a Autorității Electorale Permanente la cea de-a 3-a reuniune a „Rețelei privind justiția electorală din Europa și Eurasia”, organizată de Fundația Internațională pentru Sisteme Electorale la Skopje, Macedonia de Nord

Postat de - 16 mai, 2022 0
FacebookTwitterDomnul Ionuț Bălașa, directorul general al Departamentului coordonarea și monitorizarea activităților în teritoriu și domnul Mircea Preoțescu, șeful Departamentului coordonarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *