Adrian Mihalcea: “Jucăm pentru banii din Cupă!

214 0

Cu Adrian Mihalcea pe bancă, FC Buzău termină anul pe loc de play-off și visează ca din sezonul următor să se bată cu Rapid și FCSB în Liga 1. În Cupa României echipa nu are șanse să meargă mai departe, dar mirajul banilor îi animă pe fotbaliștii buzoieni.

Băieții lui Mihalcea au terminat anul pe locul 6, loc de play-off, iar mâine vor juca ultima partidă din 2022, meciul de Cupă cu Oțelul!

“Din păcate nu mai avem nicio șansă de calificare, pierzând primele două partide, mai rămâne cea financiară. Dacă reușim să facem egal sau să câștigăm vom primi un bonus de la sponsorul competiției. Până la urmă e ultima noastră reprezentație ar trebui să ieșim cu capul sus” – Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău.

 Jucătorii lui vor să termine cu o victorie acest an!

„Știți cum se zice că prima și ultima impresie contează, iar noi vom merge să câștigăm ca la fiecare meci din acest sezon.  Este o partidă foarte importantă pentru noi și sper să terminăm anul cu bine” -Alin Manea, jucător FC Buzău. 

Blejdea vine după varicelă

Pentru Andrei Blejdea meciul cu Oțelul este unul important în care își dorește să joace! Atacantul vine după o boală contagioasă care l-a ținut două săptămâni departe de fotbal.

 „Am avut varicelă, două săptămâni a fost groaznic, îmi doresc foarte mult să revin pe gazon, sper ca Mister să îmi dea minute să joc pentru că e groaznic fără fotbal. A fost cea mai grea perioadă din viața mea, pentru că am făcut boala la o vârstă înaintată”  Andrei Blejdea, jucător FC Buzău. 

Chiar dacă este ultimul meci din acest an, toți jucătorii lui Mihalcea tratează partida cu Oțelul cu cea mai mare seriozitate!

“Este ca un meci de campionat ca un meci oficial, chiar dacă este în Cupă. chiar dacă suntem eliminați și noi și ei vom lua meciul ca unul de campionat. Toată lumea îl va trata cu seriozitatea și dorim să câștigăm”  Ariel Lopez, jucător FC Buzău. 

„Noi suntem fotbaliști profesioniști, trebuie să ne facem treaba până la capăt, trebuie să arătăm cât mai bine. Să ne respectăm statutul pe care îl avem”  Cristian Ciobanu, jucător FC Buzău. 

Venit anul acesta de la U Cluj, Alex Boiciuc, marcator a 6 goluri pentru FC Buzău se simte foarte bine la echipa antrenată de Adrian Mihalcea și știe ce vrea de la ultimul meci din 2022!

„În meciul cu Oțelul trebuie să arătăm că suntem o echipă bună! Nu contează că nu mai avem nicio șansă la calificare. Trebuie să arătăm ca o echipă care are valoare și să ne impunem” – Alexandru Boiciuc, jucător FC Buzău. 

La Buzău, toată lumea își dorește ca echipă să revină în prima ligă!

„Acesta este și obiectivul propus de club, dar ca să ajungem să ne batem la promovare e foarte important să prindem play-off-ul. Și trebuie să ne gândim numai și numai la cele 3 meciuri rămase din retur pentru a putea spera la această promovare”  Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău.

Vor avea o lună de vacanță

Imediat după meciul Cu Oțelul Galați din Cupă, jucătorii de la FC Buzău vor intra în vacanță până pe 11 ianuarie, urmând ca pe 12 să aibă loc reunirea echipei. Venit de două luni la echipă, Adrian Mihalcea recunoaște că a avut o perioadă solicitantă.

„A fost destul de aglomerat, acum sunt puțin mai liniștit, am reușit să ne atingem obiectivul intermediar în momentul de față, acela de a fi în play-off. A fost o muncă dificilă și în același timp plăcută, competiția m-a solicitat și ne-a solicitat zi de zi și sunt bucuros că am reușit să menținem echipa în primele 6” – Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău. 

Anul viitor, jucătorii de la FC Buzău vor avea 3 meciuri de foc în campionat, cu Brașovul, Slobozia și Baia Mare.

„Încă nu s-a terminat campionatul regular, dar depinde numai și numai de noi. Mai avem 3 meciuri din returul din primăvară, vom avea o altă strategie, o altă abordare și sper să reușim să rămânem în primele 6 echipe” – Adrian Mihalcea, antrenor FC Buzău.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *