Este singură și își face de cap! Larisa Iordache, lecții de Tik-Tok pentru Marian Drăgulescu!

257 0

Larisa Iordache a dat tonul distracției la tragerea la sorți a Cupei României, competiție care va avea loc de mâine la Cluj. Fosta gimnastă l-a învățat pe Marian Drăgulescu ultimele noutăți de pe cea mai în vogă aplicație mobilă.

Frumoasa Larisa are foarte mulți fani pe rețelele sociale pe care îi ține la curent cu tot ceea ce face. La tragerea la sorți a Cupei României, Lari le-a arătat colegilor de platou, Marian Drăgulescu și Cristina Nedelcu, fosta campioană mondială la gimnastică aerobică, ultimele noutăți de pe TikTok.

Încep să mă implic în tot ceea ce mă face pe mine să mă simt bine. Îmi place să fac TikTok-uri, îmi place să postez pe Instagram, Facebook” – Larisa Iordache, fostă gimnastă, acum antrenor la clubul Dinamo. 

Chiar dacă de un an Larisa a renunțat la gimnastică, ea a primit o propunere de nerefuzat de peste Ocean.

În Mexic merg pentru o demostrație. M-am simțit flatată când am primit această propunere. Oamenii mă vor acolo, mi-au urmărit activitatea, abia așteaptă să mă cunoască– Larisa Iordache, fostă gimnastă, acum antrenor la clubul Dinamo. 

Despărțită de curând de iubit, Larisa recunoaște că are mulți admiratori, dar în acest moment altele îi sunt prioritățile.

Sunt într-o perioadă a vieții mele în care îmi doresc foarte tare să mă ocup de mine, să mă dezvolt psihic și emoțional foarte mult și, ulteriorcând se va ivi ocazia să vină cineva în viața mea ca printr-un miracol, nu o să spun nu”  Larisa Iordache, fostă gimnastă, acum antrenor la clubul Dinamo. 

Cluj, oraș de suflet pentru „Marocan”

Pe Marian Drăgulescu îl leagă amintiri frumoase de Cluj-Napoca, orașul care va găzdui mâine Cupa României la gimnastică. În urmă cu 5 ani, chiar la BT Arena, el a devenit campion european la sol!

„ Cluj este un oraș frumos și cu amintiri plăcute. O inimă mare roșie, îmi place că oamenii de acolo au acest spirit de a merge la evenimente, de a încuraja și a se bucura de astfel de evenimente”  Marian Drăgulescu, fost gimnast, antrenor la Steaua București.

Cei mai buni gimnaști vor fi pe 10 decembrie la Cluj

Larisa Iordache, Cristina Nedelcu și Marian Drăgulescu au stabilit prin tragere la sorți componența celor 6 echipe mixte care vor participa la prima ediție a „Cupei României”.

La competiția organizată de Federația Română de Gimnastică împreună cu autoritățile locale la BT Arena din Cluj Napoca, mâine cu începere de la ora 16.30, au fost invitați cei mai buni sportivi seniori și juniori de la gimnastică artistică și aerobică.

Fiecare sportiv de la gimnastică artistică va concura la două dintre cele 3 aparate stabilite de FRG, sărituri, bârnă și sol – în întrecerea feminină, respectiv sol, inele și sărituri în cea masculină, iar reprezentanții gimnasticii aerobice în cele 4 probePerechi, juniori și seniori, Grup, juniori, Aerobic Dance, seniori.

Notele obținute vor fi cumulate, iar echipa cu punctajul cel mai mare va fi desemnată câștigătoarea Cupei României. Componența celor 6 echipe este următoarea.

Echipa 1: Andreea Preda, Robert Burtanete, GrupMădălin Boldea, Vlăduț Popa, Larisa Suiu, Raisa Alexe, Raluca Bocșer;

Echipa 2: Miruna Botez, Gabriel Burtanete, Triojuniori, Mădălin Boldea, Vlăduț Popa și Alexandru Berbece;

Echipa 3: Ana Maria Bărbosu, Răzvan Marc, Perechijuniori, Mădălin Boldea, Mara Dragomir;

Echipa 4: Sabrina Maneca Voinea, Andrei Muntean, Aerobic DanceAntonio Surdu, Leonard Mantea, Darius Branda, Sandra Dincă, Daria Mihaiu, Miruna Botez;

Echipa 5: Amalia Ghigoarță, Roland Modoianu, Trio: Leonard Mantea, Daniel Țavoc, Miruna Iordache;

Echipa 6: Ella Oprea Crețu, Nicholas Țarcă, Perechi: Daria Mihaiu, Darius Branda. 

Articole asemănătoare

De la BAC, la EURO!

Postat de - 5 iulie, 2021 0
FacebookTwitterUnele dintre jucătoarele naționalei de tineret a României au întrerupt pregătirea pentru turneul continental pentru a-și da Bacalaureatul, apoi au revenit…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *