Preşedintele CJ Vâlcea încearcă să muşamalizeze dezastrul investițiilor făcute la dispozitia sa!

43 0
Prima ploaie serioasă a dărâmat drumul judeţean care duce la Mănăstirea Frăsinei.
Departamentul de propagandă şi dezinformare alcătuit de Constantin Rădulescu în CJ şi format din foşti profesionişti din presă ( plătiţi acum din bani publici la nivel de adevăraţi profesionişti) încearcă să acopere eşecul conducerii Consiliului Judeţean care a ,, îngropat,, în reabilitarea acestui drum peste 40 de milioane de lei ( adică peste 3 milioane de lei pentru fiecare km ,sau 9,4 milioane de euro la cursul din data execuţiie lucrărilor).
În urmă cu doi ani, autoritățile județene se lăudau prin toate canalele media folosind imagini , texte şi poze ,redactate de acelaşi departament de propagandă politică pe bani publici, că au reușit să modernizeze „drumul Athosului românesc”, artera rutieră care face legătura între DN7 / E81 (Valea Oltului) și renumita Mănăstire Frăsinei.
DJ 658, drumul care duce către Mănăstirea Frăsinei a fost modernizat cu fonduri obținute de la bugetul de stat, prin PNDL 2 și din bugetul județului. Reabilitarea a durat aproximativ trei ani.Structura arterei rutiere a fost și în trecut distrusă din cauza alunecărilor de teren care au avut loc în zonă de-a lungul timpului, dar la inaugurare autoritățile au dat asigurări că s-au luat măsuri de întărire a zonelor cu probleme.
Acum preşedintele pozează în şeful echipelor care remediază situaţia gravă din Muereasca iar cei din aparatul de propagandă lansează fel de fel de scenarii despre cauzele producerii pagubelor inclusiv acela că recent, mitropolitul Olteniei a interzis accesul în lăcașul de cult ( biserica din Vale ) ridicat după cel de-Al Doilea Război Mondial atât călugărilor de la Mănăstirea Frăsinei, cât și tuturor fețelor bisericești și mirenilor, printr-o serie de blesteme, după modelul Sfântului Ierarh Calinic, care în urmă cu peste un secol și jumătate interzicea accesul femeilor către lăcașul secular.
Cauza acestui dezastru şi a multor altor nereguli din judeţ este însă modul deficitar in care este condus Consiliul Judetean Valcea.
La ultimele alegeri locale din județul Valcea, PSD a obținut președinția Consiliului Județean și majoritate absoluta ceea ce a făcut ca preşedintele PSD Vâlcea, să aibă puterea absolută şi să dispună discreţionar cum să cheltuiască un buget imens, acela al Consiliului Judeţean Vâlcea.
Acordarea de contracte pe criterii aflate în afara legii, clientelei de partid , firmelor susținătorilor politici și celor care cotizează pentru bunăstarea ,,mafiei psd-iste” din județ a condus și va conduce în continuare la investiții care nu îndeplinesc standardele de calitate și care în timp își vor dovedi vulnerabilitatea.
Cerem tuturor instituțiilor abilitate sa își facă datoria pentru a stopa ilegalitatile din CJ Valcea.

Articole asemănătoare

Miercuri, 01 februarie 2023, activitatea parlamentară a fost reluată printr-o nouă sesiune ordinară

Postat de - 1 februarie, 2023 0
FacebookTwitter   Î𝐧 ș𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐞𝐧 𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞ș𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭. 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐬-𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭 î𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *