În calitate de Președinte al Grupului Parlamentar de prietenie cu India am onorat astăzi invitația Excelenței Sale Rahul #Shrivastava, ambasadorul Indiei în România, de a participa la manifestările prilejuite de #ZiuaRepublicii.

732 0
🇮🇳🇮🇳 Data de 26 ianuarie 2023 marchează 74 de ani de la adoptarea de către India a unei constituții republicane și este una dintre cele trei sărbători naționale din India, alături de Ziua Independenței (15 august) și ziua de naștere a lui Mahatma Gandhi (2 octombrie).
🇮🇳🇷🇴 A fost o plăcere și o onoare pentru mine să particip la acest dialog intercultural și asigur Ambasada Indiei de tot sprijinul în derularea relației de prietenie dintre cele două țări, în spiritul cooperării bilaterale avantajoase. India este pentru România un partener serios și de încredere și ne dorim ca împreună să dezvoltăm legături puternice din punct de vedere economic, cultural și educațional.
🇮🇳🇷🇴 Cu această ocazie, transmit salutările mele și cele mai bune urări cetățenilor și prietenilor noștri indieni cu ocazia sărbătoririi Zilei Republicii din India!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *