Spitalul orășenesc Brezoi

4181 0

Spitalul orășenesc din Brezoi se află aproape de centru, pe strada principală. Iese foarte ușor în evidență prin arhitectura deosebită pe care o are, chiar diferită, aș putea spune, de restul spitalelor, acesta fiind găzduit de un fost conac.

Deși este unul mic, spre deosebire de alte spitale, este extraordinar de curat, cu saloane și băi sterile și personal responsabil.

În cadrul acestui spital lucrează tineri practicanţi sau rezidenţi, dar ceea ce îl face deosebit, chiar ales de oameni din orașe mai mari, este faptul că majoritatea doctorilor și asistenților este formată din oameni cu o foarte mare experiență, care lucrează la un alt nivel.

Spitalul  dispune de mai multe secții, precum secția de pediatrie, primiri urgențe etc.

Curtea acestuia are, în interior, un mic spaţiu verde, pentru ieșirile celor bolnavi, fiind înconjurat de o frumoasă gradină de flori.

Ca o mică paranteză, meniurile de care beneficiază cei internați sunt unele echilibrate, sănătoase și foarte bogate în nutrienţi.

Legat de afirmația anterioară, respectiv faptul că oameni din alte orașe aleg acest spital, decizia lor se poate explica prin tratamentul diferit pe care îl primesc aici, prin condițiile oferite, cât și datorită personalului prietenos și responsabil.

Așadar, deși este un spital dintr-un oraș mic, pot afirma că ceea ce ne oferă spitalul din Brezoi este foarte greu de găsit chiar și în orașele mari.

Articol scris de: Alexia Boroiu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *