Drăgășani – zona turistică de interes național

370 0

Marți, 9 mai 2023, a avut loc, cu începere de la ora 11:00, la crama AVINCIS de pe Dealul Dobrușa simpozionul „Drăgășani – zona turistică de interes național”

Simpozionul face parte dintre activitățile de susținere și promovare a proiectului inițiat de inginerul Costinel Stoica pentru a se realiza o zona turistică Drăgășani de interes național având în centru activitatea viticolă și de vinificație. Participanții la simpozion – printre care s-au numărat profesorul universitar dr. Valeriu Stoica, cercetătorii Georgeta Ghionea și Sergiu Gorjan – au subliniat importanța proiectului pentru municipiul Drăgășani și cele 12 comune introduse în zona turistică. Simpozionul a fost onorat de prezența ministrului liberal al antreprenorialului și turismului, Constantin Daniel Cadariu. De asemenea, au participat oameni politici și oameni de afaceri recunoscându-se astfel caracterul benefic al inițiativei.

Filiala PNL Vâlcea a fost reprezentată chiar de președintele ei, profesor Cristian Buican. Liberalii vâlceni își exprimă sprijinul pentru inițiativă și îi invită pe concetățenii noștri să o susțină.

 

Filiala PNL Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *