Ediția a 51-a | Comuna Tomșani, județul Vâlcea | 10/11 Iunie 2023

322 0
ℹ️ În data de 10 şi 11 iunie 2023, în comuna #Tomșani, satul #Foleștii_de_Jos, punctul #Lunca_cu_Pelin, s-a desfășurat Festivalul ”Fagurele de Aur” – Sărbătoarea Tradițională a Apicultorilor, ediția cu numărul 51.
ℹ️ Manifestarea a fost organizată de Primăria comunei Tomşani, fiind un prilej de adunare a celor dornici să deguste şi să achiziţioneze sănătoasele produse apicole etalate direct de apicultorii din comună şi din zonele învecinate, care au participat la această sărbătoare tradiţională pentru a-şi promova producţia de miere.
ℹ️ Deschiderea oficială a sărbătorii a avut loc duminică, 11 iunie 2023, în cadrul căreia primarul #PNL, Andrei Nicolae, le-a urat bun venit participanţilor la sărbătoare, a prezentat invitaţii și împreună au realizat un tur oficial al standurilor celui mai mare târg apicol din județ. Tot în cadrul acestui eveniment a fost organizată şi o expoziţie cu tema ”Apicultura şi produsele ei”.
↗️ Primarul comunei Tomşani, Andrei Nicolae: 🗣 ”Creşterea albinelor de la care se obţine mierea, ceara şi alte produse apicole este o ramură frumoasă a agriculturii şi profitabilă.
În localitatea Tomşani sunt foarte mulţi apicultori de seamă care fac această activitate din pasiune. Trebuie remacat faptul că această ocupaţie se dovedeşte a fi din ce în ce mai profitabilă pentru cei care îndrăgesc această straveche îndeletnicire, iar acest lucru se vede prin bunăstarea gospodăriilor dumnealor, iar noi îi felicităm pe acestă cale.
Tuturor apicultorilor prezenţi la eveniment le-am acordat diplome de participare și i-am asigurat de tot spijinul nostru.”
👏 Felicitări domnului Andrei Nicolae, primarul comunei Tomșani, pentru buna organizare a evenimentului!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *