Descoperă cele mai trendy stiluri ale verii și noile colecții la Shopping City Râmnicu Vâlcea

194 0

Râmnicu Vâlcea, 21 iunie 2023 – Sezonul estival a sosit și aduce cu el vara perfectă pentru festivaluri, vacanță și relaxare. Shopping City Râmnicu Vâlcea își invită clienții să descopere tot ce au nevoie pentru a-și exprima stilul unic și a se bucura din plin de noile trenduri în materie de fashion, make-up și hairstyle. 

Vara aceasta, se poartă denimul, indiferent de stil. De la jeanși cu multiple croiuri, la corsete, veste și încălțăminte, acesta aduce o notă trendy oricărei ținute. O altă tendință de neratat în acest sezon este printul tropical. Garderoba de vară nu poate fi completă fără ținutele cool și lejere, potrivite atât pentru un pool party, cât și pentru o ieșire la mall cu prietenii.

Inspirația vine din stilul vestimentar al boy bandurilor din perioada anilor ’90 care poate fi integrat în outfituri pentru un look confortabil.

SUMMER of PLAY ’23 cu premii garantate cu SPOT

În perioada 21 iunie  – 20 august, clienții care achiziționează produse în valoare de minimum 300 lei pe maximum două bonuri fiscale și le scanează în aplicația mobilă SPOT vor primi garantat unul dintre cele peste 1000 de premii disponibile. 

Premiile constau în vouchere valabile la restaurantele din food court sau bilete la Cinema City pentru filme 2D sau 3D. Biletul la Cinema City este valabil pentru o singură persoană în perioada 1-31 august 2023.

Pentru a beneficia de aceste premii, bonurile trebuie scanate în maximum 48 de ore de la emiterea lor, iar perioada de revendicare este de 24 ore din momentul confirmării premiului garantat.

Mai multe detalii despre regulament pot fi consultate pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro/ .

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *