Ministerul Dezvoltării  a aprobat  90 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 917.179.374,17  de lei

158 0

Comunicat de presă

 

Contractele de finanțare pentru comunități vizează modernizarea unor străzi și drumuri de interes local, înființarea sau extinderea rețelelor de alimentare cu apă, a sistemelor de canalizare și a stațiilor de epurare, precum și construirea sau reabilitarea unor poduri și podețe.

Printre acestea se află și localitățile vâlcene Bălcești, Dăești, Ghioroiu și Sălătrucel pentru care edilii liberali au obținut finanțarea pentru extinderea rețelei inteligente de distribuție gaze naturale (în orașul Bălcești, valoarea 40,707,955.17 lei), înființarea sistemului de distribuție gaze naturale (în comuna Dăești, valoarea 29,443,434.17 lei), asfaltarea drumurilor de interes local (în comuna Ghioroiu, valoarea 10,000,000.00 lei) și modernizarea drumului comunal 13A Pătești – Seaca de pe raza comunei Sălătrucel (în valoare de 12,335,198.78 lei).

Primarii liberali, Aleca Constantin, George Popolan, Iosiv Predescu și Dorel Ancuța, care au lucrat pentru elaborarea acestor proiecte, au participat la semnarea actelor privind finanțarea. Deputatul liberal Cristian Buican  le-a dat asigurări că proiectele vor fi implementate, iar cetățenii se vor bucura de noile facilitați.

În acest context, conducerea Filialei PNL VÂLCEA îi asigură pe aleșii liberali, primari și consilieri locali și județeni, că vor găsi, ca și până acum, deplină înțelegere și sprijin, dar și că de la nivel central proiectele pe care le-au făcut și le susțin vor primi o mult mai rapidă și echitabilă finanțare. Poziția conducerii Filialei a fost, este și va fi întotdeauna aceea a unor colegi care ajută, îndrumă aleșii comunităților locale și mijlocesc în favoarea cetățenilor pe care îi reprezintă aceștia pe lângă autorităţi.

Împreună, de la nivelul localităților și până la nivelul țării, aleșii, autoritățile liberale se află într-o relație colegială pusă în slujba țării. Unirea întru respectarea principiilor liberale face forța fiecăruia dintre noi.

 

FILIALA PNL VÂLCEA

Articole asemănătoare

Pe 20 mai 1388, într-un Hrisov de danie pentru Mănăstirea Cozia al voievodului Mircea cel Bătrân, sunt menționate localitățile, Râmnicu Vâlcea, Călimănești și Orlești

Postat de - 20 mai, 2023 0
FacebookTwitter 1388 | 20 MAI | 2023 𝟔𝟑𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐚𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫ă 𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭ăț𝐢𝐥𝐨𝐫 #𝐑â𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮𝐕â𝐥𝐜𝐞𝐚, #𝐂ă𝐥𝐢𝐦ă𝐧𝐞ș𝐭𝐢 ș𝐢…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *