Recomandările jandarmilor vâlceni pentru siguranța la Festivalul Deep Forest Fest 2023

262 0

În perioada 14 – 16 iulie a.c., Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea va coordona din punct de vedere al asigurării ordinii și liniștii publice Festivalul Deep Forest Fest, care va avea loc pe platoul Fețeni din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Dispozitivele de ordine publică vor asigura ordinea publică în zona de desfășurare a festivalului, elementele de dispozitiv fiind amplasate pe traseele de deplasare, în scopul prevenirii unor eventuale altercații, distrugeri sau degradări de bunuri.

Jandarmii vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravențional și infracțional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale și aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Alături de celelalte structuri competente, se va acorda o atenție sporită combaterii traficului și consumului de substanțe interzise.

Jandarmii vâlceni, împreună cu colegii din cadrul celorlalte structuri ale Ministerului Afacerilor Interne cu responsabilități în domeniu, se vor asigura că veți avea zile fără evenimente neplăcute.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Vâlcea amintește persoanelor care doresc să participe la Festivalul Deep Forest Fest că, în conformitate cu regulamentul de participare și acces la festival, este interzis:

 

  • Accesul cu arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase (inclusiv arme albe sau alte obiecte care reprezintă un pericol public).
  • Consumul de substanțe interzise sau comercializarea acestora, conform legii în vigoare.
  • Accesul în spațiul în care se desfășoară festivalul cu mâncare sau băutură (inclusiv băuturi alcoolice).
  • Comercializarea de produse în zonele de festival fără acordul organizatorilor.
  • Accesul cu recipiente de sticlă, materiale inflamabile, animale de companie, sau pixuri cu laser.

Pentru a evita producerea unor incidente, Jandarmeria Vâlcea face următoarele recomandări pentru participanți:

 

  • Să adopte un comportament civilizat și să evite implicarea în conflicte de orice fel.
  • Să acorde o atenție sporită modului de păstrare și asigurare a bunurilor și obiectelor personale.
  • Dacă sunt însoțiți de copii, să-i supravegheze cu atenție.
  • Să nu lase în urmă resturi menajere care dăunează mediului înconjurător.

De asemenea, reamintim participanților faptul că folosirea dronelor fără autorizație și avizele necesare este strict interzisă.

Desfășurarea în condiții de siguranță a festivalului este prioritatea noastră, de aceea reamintim tuturor cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Numărului Unic de Urgență – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situația o impune.

Ca întotdeauna, vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-o acordați și suntem convinși că prin cooperare și dialog totul va funcționa așa cum trebuie.

 

Să aveți un sfârșit de săptămână liniștit, fără evenimente neplăcute!

 

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

Informare IPJ Vâlcea

Postat de - 6 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterTineri bănuiți de furt, identificați de polițiști    La data de 04 aprilie a.c., polițiștii vâlceni au fost sesizați cu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *