Baricada Folk, Brezoi  04-06 August 2023

601 0

 

 

Un eveniment PRODUS de „ROMÂNIA FOLK”, organizat în parteneriat cu „live Music summer CAmp brezoi”, în colaborare cu ASOCIAȚIA CULTURALĂ „Tatiana stepa” și platforma culturală „oameni artă atitudine”, cu sprijinul RESTAURANT „La Arhive”- Sibiu, NEXTTECH – CLUJ-NAPOCA, THE COFFEE SHOP CONSTITUȚIEI – BUCUREȘTI, recomandat de rock fm, reflectat de ziarul național și oficiul de știRi, găzduit de brezoiul lumii.

 

România Folk prezintă cel mai liber festival de muzică folk din România: „Baricada Folk”, ediția de la Brezoi, 04-06 august 2023.

 

Baricada Folk, cel mai liber festival de muzică folk din România, îți aduce aproape de tine cele mai importante nume din muzica folk de ieri și de azi. Îi celebrăm și onorăm pe cei care au contribuit la patrimoniul muzical românesc, îi încurajăm și aplaudăm pe cei tineri care urcă azi pe scenă! Împreună creștem generații!

 

Sunt ritmuri și versuri care au cucerit generații! Decenii la rând muzica folk a fost portavocea sufletului: de dragoste sau de țară, protest social sau politic… A reprezentat un manifest al vieții, o baricadă a contemporaneității!

 

În concediu te duci să vezi lumea… la Brezoi te împrietenești cu lumea și trăiești muzica!

 

Vineri, 04 august 

19:00 Mircea Vintilă   19:45 Nicu Zotta   20:30 Ovidiu Mihăilescu și Alex Cismaru

21:15 Cătălin Stepa și Aurelian Epuraș    22:00 OCRU (Adrian Mărgineanu și Dorin Pitariu)

22:45 Adrian Bezna   23:30 Mircea Baniciu & Band (Teo Boar și Vlady Cnejevici)

 

Sâmbătă, 05 august

18:40 Adriana-Maria Andreica   19:00 Rareș Andrei Păuna

19:30 ZORI (Daria Boghean și Teodora Beleaua)   20:00 Dianna Porca

20:30 Paul Tihan & Andra Andriucă și Daniel Leancă   21:30 Dinu Olărașu

22:30 Emeric Imre   23:30 Nicu Alifantis & Mirică – GEMINI

 

Duminică, 06 august

19:00 Walter Ghicolescu   20:00 Magda Puskas și Rareș Suciu

21:00 Dan Byron   22:00 Ducu Bertzi & Friends

Fii parte din Baricadă! Nu rata cea mai importantă întâlnire cu muzica folk a anului, Baricada Folk, Brezoi, 04-06 August!

 

Acces la cel mai important eveniment folk al anului exclusiv prin iabilet.ro.

 

La Woodstok o întreagă generație s-a îndrăgostit de muzica liberă! Artiști liberi

nu plastic comercial, muzică cu miez și mesaj… 3 zile de muzică bună și 3 nopți de stat cu prietenii sub stele în amfiteatrul natural de la Brezoiul Lumii!

 

… Veșnică este secunda din noi(Mircea Baniciu), Ne mai vedem din când în când(Nicu Zotta), Când trăiești și respiri în culori(Ovidu Mihăilescu), Dacă mai crezi în mine(Adrian Bezna), Ceilalți vor șterge(Ocru), Cum voi trăi eu(Catalin Stepa) …


Baricada Folk este o întrunire creativă și socială menită să unească și să reprezinte diversitatea identităţii și apartenenţei culturale, o colecţie de întâlniri, concerte și povești cu reprezentanții muzicii folk.

 

Baricada Folk este un proiect muzical independent inițiat în noiembrie 2019 de Adrian Bezna, Cătălin Stepa, Ovidiu Mihăilescu, Nicu Zotta, Ocru – Adrian Mărgineanu & Dorin Pitariu și Adrian Tomulescu. 

 

Au avut loc până acum 22 de manifestări desfășurate astfel:

TURNEE

2020 (ianuarie – februarie): Iași, Galați, Constanța, București, Slobozia, Târgoviște, Sibiu, Cluj-Napoca.

 

2022 (octombrie – noiembrie): Târgu Mureș, Bistrița, Constanța, Craiova, Târgu Jiu, Petroșani, Arad, Cluj Napoca, Sibiu

 

FESTIVALURI:
Brezoi 2020, 2021, 2022

Neptun 2021

EVENIMENT CARITABIL
București 2020

Au cântat în spectacolele Baricada Folk alături de nucleul proiectului constituit din ADRIAN BEZNA, CĂTĂLIN STEPA, OCRU – ADRIAN MĂRGINEANU ȘI DORIN PITARIU, NICU ZOTTA, OVIDIU MIHĂILESCU și MIRCEA BANICIU – invitat special și artiști importanți ai muzicii folk: NICU ALIFANTIS & ZAN, MIRCEA VINTILĂ, DUCU BERTZI, VICTOR SOCACIU, EMERIC IMRE, MARIUS BAȚU, DINU OLĂRAȘU, MARIA GHEORGHIU, ANDREI PĂUNESCU & Trupa TOTUȘI, MAGDA PUSKAS & RAREȘ SUCIU, FĂRĂ ZAHĂR (BOBI DUMITRAȘ ȘI BOBO BURLĂCIANU), MARCIAN PETRESCU, ALINA MANOLE, RADU GHEORGHE, DANIEL IANCU, Trupa SPAM, SUNT UN FRATE TÂNĂR (DORIN ANDONE, TEO BOAR ȘI VLADY CNEJEVICI), FOLK FRATE, TATIANA & MARIUS OJOG, CLAUDIA ȘERDAN & EUGEN MIHĂESCU, ZOIA ALECU, OVIDIU NICULESCU, MARIUS MATACHE, CRISTI DUMITRAȘCU, WALTER GHICOLESCU, VALI PETCU, ANA MARIA IVAN, SORIN MINGHIAT, ADRIAN IVANITCHI, PAUL TIHAN, CEZAR POPESCU, ZOLTAN BUTUC, EUGEN AVRAM, DIANNA PORCA, DARIA BOGHEAN  și mulți alții.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *