Gala Premiilor, cel mai important eveniment cultural organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România, se va desfășura anul acesta la Timișoara – Capitală Culturală a Europei

97 0

Comunicat de Presă

Evenimentul va avea loc pe data de 15 septembrie 2023, în Sala Barocă a Muzeului Național de Artă din Timișoara. Gala Premiilor UAPR este susținută de Ministerul Culturii și are parteneri instituții importante ale vieții culturale și educaționale din Timișoara Muzeul Național de Artă, Direcția pentru Cultură și Patrimoniu Timișoara, Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara.

Manifestarea va fi transmisă în direct de TVR Timișoara, vineri, 15 septembrie 2023 între orele 1800 – 2000, urmând a fi retransmisă de TVR Cultural în aceeași zi la ora 2200 și duminică, 17 septembrie 2023, de la ora 1500.

Cu acest prilej Uniunea Artiștilor Plastici din România va acorda și titlul  de „Prieten al Artelor” unor personalități și instituții care s-au remarcat în susținerea culturii naționale.

Organizatorii mulțumesc tuturor instituțiilor partenere, precum și generoșilor sponsori pentru implicarea lor în buna desfășurare a evenimentului.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *