Autostrada A7: Mircea Fechet a efectuat o vizită de lucru pe șantierele de la Focșani și Adjud

293 0

Mircea Fechet, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, a efectuat o vizită de lucru pe șantierele de la Focșani și Adjud ale Autostrăzii A7.

Mircea Fechet: „A7 este în plin șantier, iar toate aspectele care țin de mediu sunt la zi, lucru foarte important pentru mine. Am mers astăzi pe șantierele de la Focșani și Adjud, pentru a vedea stadiul lucrărilor”.

„Pentru tronsoanele până la Pașcani, acordurile de mediu au fost deja emise, iar cel pentru Pașcani-Suceava se află în etapa de dezbatere publică”, a explicat liberalul.

„Am mare încredere că antreprenorul UMB, constructor băcăuan, care deja și-a dovedit valoarea la nivel național în ceea ce privește lucrările de infrastructură rutieră, va dovedi și la acest obiectiv de investiții profesionalism și eficiență. Îmi doresc ca toți cetățenii din regiunea Moldovei și nu numai să poată folosi un drum modern și, mai ales, sigur, cât mai curând. De altfel, inclusiv în 2023 vom avea parte de aproximativ 50 km de autostradă și drum expres finalizați de UMB, pe A0 București Nord și DEx12 Craiova – Pitești”, a spus acesta.

 

Mircea Fechet a afirmat că „având în vedere ca antreprenorul abordează A7 în mod gradual, țin să asigur că orice chestiune de etapă care ține de Ministerul Mediului și care poate apărea pe parcurs este prioritizată. Bineînțeles, aceeași abordare unitară o avem la Ministerul Mediului față de toate proiectele de infrastructură din România, aceasta fiind una dintre prioritățile Partidului Național Liberal în vederea modernizării României”.

„Toate proiectele de infrastructură trebuie să intre în lucru și să fie finalizate în termenii stabiliți, iar munca noastră este să ne asigurăm că niciun constructor nu întâmpină niciun fel de piedici pe domeniile de care răspundem”, a spus ministrul.

„Este o certitudine că, în calitate de ministru al Mediului, am în atenție pe domeniul rutier nu doar tronsoanele unde am fost azi pe șantier, ci și: A7 până la Siret, A8, Autostrada Nordului și A13, cu alte cuvinte trecerile Carpaților, DX Bacău – Piatra Neamț, DX Focșani – Brăila, DX Tișița – Albița,  precum și toate celelalte investiții de infrastructură care ar face viața românilor mai ușoară și mai sigură”, a declarat Mircea Fechet.

sursă: Mircea Fechet, Facebook

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *