Mai multă energie pentru Călimănești

4375 0
Este deja cunoscut proiectul nostru pentru forarea la mare adâncime în cartierul Seaca, în căutarea unor noi surse de apă termală. Recent a avut loc o videoconferință care a avut ca subiect acest proiect și la care au participat Primăria Călimănești, Direcția de monitorizare a proiectelor din cadrul Autorității de management POIM din București și Direcției de infrastructură din Pitești.
Dezvoltarea zonei Seaca este un punct important în strategia de creștere economică echilibrată a localității noastre. În plus, sonda geotermală pentru care s-a obținut deja o finanțare, urmează să alimenteze cu agent termic o bună parte din locuințele și spațiile de cazare din Călimănești. „Avem pregătit întregul calendar de derulare a lucrărilor și credem că, pe măsură ce se va realiza, acest proiect va determina și mai multe investiții la Seaca și în întreaga localitate Călimănești”, a spus primarul Florinel Constantinescu în cadrul videoconferinței.

Articole asemănătoare

Cântecele Oltului, a doua zi

Postat de - 20 august, 2023 0
FacebookTwitter Festivalul național de folclor Cântecele Oltului a continuat sâmbătă cu parada ansamblurilor folclorice, pe traseul Primărie-Parcul Central din Călimănești…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *