„Olimpiada faptelor bune” desfășurată la începutul acestui an, în cadrul căreia a fost organizată o strângere de fonduri destinate elevilor cu performanțe deosebite, continuă azi cu enumerarea rezultatelor anului școlar încheiat în 2023

423 0
Oamenii de afaceri ai județului Vâlcea, la momentul respectiv, au făcut donații care să ajute copiii în a descoperi înclinații, aptitudini și abilități. Am participat și susținut această inițiativă pentru că am ferma convingere că orice investiție în acest sens este o investiție în viitorul comunității noastre.
Azi avem și roadele acestui eveniment. Am participat astfel la Gala GM68, unde au fost felicitați peste 140 de tineri cu rezultate remarcabile la Olimpiadele și concursurile naționale în anul școlar 2022-2023.
Felicit Inspectoratul Școlar coordonat de doamna Inspector general #Mihaela Andreianu și #AsociațiaGeneralMagheru68 pentru această inițiativă care încurajează și sprijină tinerii în drumul pe care îl aleg în viață.
Vouă, dragi elevi, vă urez succes, sfatuindu-vă ca întotdeauna să aveți încredere în forțele voastre și să aveți siguranța că orice vis poate fi împlinit!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *