Astăzi, împreună cu doamnele liberale din #Vâlcea, am participat la întâlnirea regională a OFL Sud-Vest Oltenia, organizată la Drobeta Turnu Severin

425 0
↗️Gazdele noastre, coordonate de președinta OFL #Mehedinți, #DanielaSurca și de secretarul general al OFL, senatoarea #StelaFiru, au organizat un eveniment deosebit, în cadrul căruia structurile noastre au avut posibilitatea să discute despre temele de actualitate, noutăți legislative și să stabilească agenda pentru perioada următoare. Lucrările acestei întâlniri regionale s-au desfășurat în prezența președintelui PNL #NicolaeCiucă și președintei OFL, #NicoletaPauliuc.
📍Este un prilej pentru mine să vă reamintesc că #OrganizațiaFemeilorLiberale are în derulare o campanie națională referitoare la siguranța minorilor în mediul online, având un proiect de lege depus în acest sens, prin care copiii să poată accesa internetul doar cu acordul parental. Cei care nu ați semnat încă pentru această inițiativă, vă invit să o faceți pe link-ul de mai jos:

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *