Conferință județeană de alegeri la Forța Dreptei – Vâlcea. Ludovic Orban și Violeta Alexandru, printre invitați

301 0

Duminică, 26 noiembrie, Filarmonica “Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea va găzdui Conferința județeană de alegeri a partidului Forța Dreptei – filiala Vâlcea. La evenimentul programat de la ora 11.00 sunt confirmate și prezențele liderului național Ludovic Orban și a deputatei Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii.

“Am început alegerile în Forța Dreptei. Până în 15 martie, toate organizațiile locale și filialele județene își vor alege în mod democratic conducerile. După finalizarea alegerilor la nivel local și județean, va fi convocat congresul Forța Dreptei care va alege echipa de conducere de la nivel național”, a explicat președintele national Ludovic Orban.
La alegerile de la Vâlcea, singurul care și-a anunțat candidature pentru funcția de președinte este scriitorul Traian Dobrinescu, fost deputat liberal în perioada 2012 – 2016. În cadrul evenimentului, delegați ai tuturor organizațiilor locale vor stabili prin vot și componența biroului județean și a celorlalte foruri județene prevăzute de statutul formațiunii.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *