Noi finanțări prin Programul „Anghel Saligny”

338 0

Astăzi, 20 noiembrie 2023, Ministrul liberal al Dezvoltării, Adrian Ioan Veștea, a semnat împreună cu edilii locali interesați 33 de noi contracte de finanțare a unor proiecte de interes local: modernizarea de drumuri, extinderea rețelelor de apă și canalizare. Valoarea finanțărilor prin contractele încheiate astăzi este de  228.490.464 de milioane de lei. Printre cei care au participat la evenimentul de semnare a documentelor de finanțare,  a fost și viceprimarul liberal cu atribuții de primar, Popescu Gheorghe, al localității vâlcene Orlești.

Finanțarea primită, în valoare de 3,9 milioane de lei, este pentru modernizarea rețelei de drumuri locale. Odată cu deschiderea finanțării, cetățenii din Orlești au garanția ca în curând se vor putea bucura de condiții de viață mai bune, iar viceprimarul liberal cu atribuții de primar, Popescu Gheorghe, și reprezentanții PNL de la nivel județean și central își văd împlinite eforturile de susținere și promovare a proiectului.

În calitatea mea de președinte al Filialei PNL Vâlcea îi asigur pe aleșii noștri locali că, la fel ca până acum, vor găsi în mine un susținător neabătut al realizării proiectelor pe care le propun spre binele comunităților și cetățenilor pe care îi reprezint.

Președinte PNL Vâlcea, deputat Cristian Buican

Articole asemănătoare

Elogiu satului românesc

Postat de - 25 septembrie, 2023 0
FacebookTwitterAtunci când în 1937 elogia în discursul de recepție la Academie, satul românesc, Blaga recunoștea nu doar că veșnicia s-a…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *