Merry Erasmus+ Meet Up PBA: O săptămână de învățare și colaborare europeană

714 0

În perioada 11-16 decembrie, am participat, ca invitată a Asociației AIDE și am reprezentat Asociația Pro Xpert, la un training excepțional în Râmnicu Vâlcea, alături de lucrători de tineret din țara noastră, Bulgaria, Grecia, Georgia, Franța, Italia, Polonia, Portugalia, Republica Moldova, Turcia și Ucraina.

Vreau să vă împărtășesc experiența mea în proiectul  „Merry Erasmus+ Meet Up PBA”, o călătorie captivantă în lumea colaborării europene și a schimbărilor pozitive în comunitate.

Experiența

Pentru mine, a fost o oportunitate unică de a intra în contact cu o energie pozitivă remarcabilă, de a împărtăși idei și de a construi parteneriate pentru proiectele viitoare. Atmosfera a fost incitantă și plină de entuziasm, iar toți participanții au adus cu ei nu doar diversitate culturală, ci și pasiunea pentru schimbare și dezvoltare.

Atelierele ne-au oferit o platformă pentru a explora subiecte de actualitate și pentru a găsi soluții creative la provocările cu care ne confruntăm în proiectele noastre de tineret. Fiecare activitate ne-a oferit perspective și abordări noi pentru a aduce proiectele noastre la nivelul următor.

Discuțiile aprinse au stârnit imaginația, ne-au provocat să gândim creativ și să ieșim din zona de confort, iar împărtășirea experiențelor personale a creat un mediu propice învățării  și colaborării.

Cred că cel mai important câștig al acestui eveniment a fost posibilitatea de a dezvolta noi parteneriate și nu mă hazardez dacă spun că am adus laolaltă idei interesante pentru proiecte colaborative. Spiritul de echipă a fost o constantă și am realizat cât de mult bine se poate face atunci când colaborăm și ne susținem reciproc.

Seara internațională a fost un adevărat festin al culturilor, unde am avut ocazia să degustăm delicii culinare din diferite colțuri ale Europei și să ne împărtășim tradițiile.

Împreună

Fiecare dintre noi a fost inspirat să aducă schimbarea și să implementeze proiecte în comunitatea sa. Ne-am conectat nu doar profesional, ci și personal și abia aștept să văd evoluția proiectelor noastre comune. Suntem o forță care poate schimba lumea într-un loc mai bun și despre puterea lui “împreună” nu cred că mai trebuie să spun ceva în plus.

Să continuăm să construim împreună și să aducem schimbarea pe care o dorim în lumea noastră!

   

Mihaela Iliescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *