Rezultatele obținute de jandarmii vâlceni pe perioada minivacanței de Anul Nou

309 0

În perioada 30 decembrie 2023 – 02 ianuarie 2024, activitatea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea a avut un caracter preponderent preventiv, iar misiunile au vizat în principal asigurarea măsurilor de ordine publică în zonele în care au fost organizate manifestări cultural-artistice cu prilejul Revelionului 2024.

Numărul mare de participanți a făcut ca misiunea noastră să fie foarte importantă pentru asigurarea siguranței participanților, dar și pentru a preveni săvârșirea oricăror fapte de natură penală și contravențională. Aceste misiuni s-au încheiat fără a fi înregistrate evenimente deosebite.

Jandarmii din cadrul posturilor montane au acţionat zilnic pentru menţinerea unui climat de ordine și siguranță publică, precum şi pentru informarea şi acordarea de sprijin turiştilor aflaţi pe traseele montane.

În intervalul de timp menţionat, jandarmii au intervenit la trei evenimente semnalate prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112 sau adresate direct instituției noastre. Pe timpul misiunilor executate au fost aplicate 22 de sancţiuni contravenţionale, din care 11 au fost amenzi în valoare de 7400 de lei și 11 avertismente scrise.

În speranța că ați petrecut aceste patru zile zile într-un mod plăcut, Jandarmeria Vâlcea vă mulțumește pentru modul responsabil în care ați ales să respectați indicațiile organizatorilor și ale forțelor de ordine, creând astfel momente unice și frumoase.

Reamintim tuturor cetăţenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei prin apelarea Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă – 112 sau pot sesiza cel mai apropiat echipaj de jandarmerie, atunci când situaţia o impune.

 

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEȚEAN VÂLCEA

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *