Campioana mondială care a lasant moda împletiturilor inedite!  

232 0

Este cea mai bună din lume la un sport de contact, dar, în același timp, a pornit și un trend în ceea ce privește coafurile. Concret, Alessia Jecu, multiplă campioană mondială la kempo, dă tonul în moda împletiturilor! 

Alessia Jecu și-a făcut apariția la cea mai recentă competiție de kempo având un look nou. Fata, campioană mondială, și-a împletit părul într-un mod inedit și recunoaște că inclusiv adversarele apelează la ea pentru coafuri.

„Eu îmi fac singură această coafură, pentru că mama nu știe să mă împletească și am învățat singură să împletesc. Mi-a luat mult timp până să învăț să îmi fac această împletitură” -Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.  

Colegele, dar și adversarele ei au început să o roage să le coafeze înaintea meciurilor.

„Toate fetele de la kempo vin la mine să le aranjez, sunt foarte mulțumite de ce le fac” – Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.  

 Alessia a încheiat anul 2023 cu o medalie de aur la Campionatul Național de K1. După ce a terminat concursul ca sportivă, tânăra a îmbrăcat costumul de arbitru.

„Este mult mai greu să fi arbitru decât sportiv pentru că sunt alte emoții și alte lucruri de care trebuie să ai grijă” – Alessia Jecu, campioană mondială la kempo.  

Campioana mondială care este și studentă în anul II la ASE, la Finanțe-Bănci, dezvăluie că cel mai greu îi este să îi arbitreze pe cei mici.

„Este foarte greu și este foarte emoționant. Sunt foarte emoționată când îi văd plângând, doar că trebuie să reglez situația și să le spun că nu s-a întâmplat nimic, data viitoare vor câștiga” –Alessia Jecu, campioană mondială la kempo. 

Campioană mondială mărturisește că s-a obișnuit cu această ipostază, dar îi place mult mai mult să concureze, nu să arbitreze.

„ Femeile impun mereu respect atunci când sunt pe tatami. Este greu șă fi sportiv, dar și arbitru. Chiar cred că e mai dificil să arbitrezi, trebuie să ai mare grijă, să ai curaj, sunt mai mulți factori la mijloc”– Alessia Jecu, campioană mondială la kempo. 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *