Căminul cultural din Copăceni a fost gazda Consiliului de Coordonare Local

628 0
↗️Căminul cultural din Copăceni a fost gazda Consiliului de Coordonare Local care s-a întrunit, statutar, pentru a-l desemna pe #BarbuOvidiuAlexandru candidat la funcția de primar al comunei.
↗️Copăceni are nevoie de un om cu pricepere și experiență, dar mai presus de toate, de un om cu viziune, calități pe care le-am întâlnit azi în persoana candidatului desemnat.
↗️În prezentarea dumnealui, ne-a vorbit despre planurile pe care le are pentru #Copăceni, despre echipa pe care dorește să o aibă alături în următorii 4 ani și despre binele pe care un primar are datoria să-l facă pentru comunitatea sa. Transparență, comunicare și implicare constantă sunt principiile care i-au definit cariera în politică și administrație.
↗️Această întâlnire a arătat unitate, armonie și mai presus de toate, dorința de prosperitate, de evoluție pentru comuna Copăceni.
↗️Organizația #PNLVâlcea îl va susține cu toate forțele pe domnul Ovidiu Barbu, în interesul și spre bunăstarea comunei Copăceni.
Să fie într-un ceas bun! Mult succes, dragi colegi și felicitări pentru desemnarea de azi!

Articole asemănătoare

Vești bune de la Senat!

Postat de - 24 septembrie, 2024 0
FacebookTwitter Astăzi, am votat în Senat un proiect esențial pentru finanțarea spitalelor publice, care permite autorităților locale să finanțeze unitățile…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *