Continuă acțiunile PNL Vâlcea în sprijinul inițiativelor locale

132 0
ℹ️ Astăzi, 16 februarie, am avut onoarea de a participa la #Bujoreni, la o importantă acțiune – parteneriatul public privat -, o modalitate eficientă de a dezvolta și iniția proiecte de interes public, desfășurată la inițiativa domnului secretar de stat din Ministerul Agriculturii, Aurel Simion, sub patronajul Filialei PNL Vâlcea și cu sprijinul domnului primar al comunei, Gheorghe Gîngu.
✅ Întâlnirea s-a desfășurat pe parcursul întregii zile și a avut ca scop familiarizarea celor interesați cu multitudinea de proiecte care se află la dispoziția realizării parteneriatelor public privat la nivel local.
✅ Experți din Ministerul Agriculturii, din mediul privat, din firme de consultanță și din administrația locală au informat pe cei interesați despre posibilitățile de finanțare ale proiectelor pe care le au. În mod concret, aceste informații au mers de la achizițiile publice și fondurile europene până la asistența juridică și soluțiile IT pentru realizarea și gestionarea proiectelor propuse de la nivel local.
👏 Am apreciat eforturile organizatorilor – domnii Aurel Simon, Gheorghe Gîngu – și competența vorbitorilor. După cum am apreciat și interesul participanților pentru temele dezbătute. Îi felicit pe toți! PNL Vâlcea va continua să organizeze întâlniri de interes pentru cetățenii județului nostru.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *