Continuă acțiunile PNL Vâlcea în sprijinul inițiativelor locale

177 0
ℹ️ Astăzi, 16 februarie, am avut onoarea de a participa la #Bujoreni, la o importantă acțiune – parteneriatul public privat -, o modalitate eficientă de a dezvolta și iniția proiecte de interes public, desfășurată la inițiativa domnului secretar de stat din Ministerul Agriculturii, Aurel Simion, sub patronajul Filialei PNL Vâlcea și cu sprijinul domnului primar al comunei, Gheorghe Gîngu.
✅ Întâlnirea s-a desfășurat pe parcursul întregii zile și a avut ca scop familiarizarea celor interesați cu multitudinea de proiecte care se află la dispoziția realizării parteneriatelor public privat la nivel local.
✅ Experți din Ministerul Agriculturii, din mediul privat, din firme de consultanță și din administrația locală au informat pe cei interesați despre posibilitățile de finanțare ale proiectelor pe care le au. În mod concret, aceste informații au mers de la achizițiile publice și fondurile europene până la asistența juridică și soluțiile IT pentru realizarea și gestionarea proiectelor propuse de la nivel local.
👏 Am apreciat eforturile organizatorilor – domnii Aurel Simon, Gheorghe Gîngu – și competența vorbitorilor. După cum am apreciat și interesul participanților pentru temele dezbătute. Îi felicit pe toți! PNL Vâlcea va continua să organizeze întâlniri de interes pentru cetățenii județului nostru.

Articole asemănătoare

Pe 20 mai 1388, într-un Hrisov de danie pentru Mănăstirea Cozia al voievodului Mircea cel Bătrân, sunt menționate localitățile, Râmnicu Vâlcea, Călimănești și Orlești

Postat de - 20 mai, 2023 0
FacebookTwitter 1388 | 20 MAI | 2023 𝟔𝟑𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐝𝐞 𝐥𝐚 𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚 𝐚𝐭𝐞𝐬𝐭𝐚𝐫𝐞 𝐝𝐨𝐜𝐮𝐦𝐞𝐧𝐭𝐚𝐫ă 𝐚 𝐥𝐨𝐜𝐚𝐥𝐢𝐭ăț𝐢𝐥𝐨𝐫 #𝐑â𝐦𝐧𝐢𝐜𝐮𝐕â𝐥𝐜𝐞𝐚, #𝐂ă𝐥𝐢𝐦ă𝐧𝐞ș𝐭𝐢 ș𝐢…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *