Pace vouă nonconformiștilor! (5)

288 0

Suntem în luna martie 2024 când, încă se mai fac analize și bilanțuri la diferite instituții centralizate și descentralizate și implicit la nivelul administrației Rm. Vâlcea.

Supărarea dumneavoastră (a nonconformiștilor), împotriva primarului Mircia Gutău, derivă din executarea favorabilă a proiectelor realizate, dar și cele pentru viitor, proiecte, interesante pentru populația orașului nostru.

Primarul, în activitatea de conducere a administrației locale dă dovadă de respect, dar mai ales de răbdare, pentru a finaliza proiecte întinse pe 2-3 ani.

Nonconformiștii nu s-au pus, niciodată, în situația primarului, Dumneavoastră spuneți ”Un oraș sufocat de semafoare…”, în loc să lăudați, dar, mai ales să apreciați, că pietonii și, deopotrivă, șoferii, sunt obligați să respecte regulile de civilizație din orașul nostru! Deci, nu se mai traversează străzile haotic, alandala.

Sau… prețul la gigacalorie, practicat în anul 2022, destul de ridicat, s-a menținut și în anul 2023 și cred că și în trimestrul I, anul 2024, se menține în limitele corecte și de echilibru cu veniturile locuitorilor orașului nostru.

Dumneavoastră (nonconformiștilor), neapărat, trebuie să criticați aceste proiecte importante, iar dacă nu aveți motive, PRESUPUNEȚI că s-au încălcat legile la semaforizarea orașului, ori la înlocuirea conductelor de apă rece și caldă de către administrația locală, și, vezi Doamne, lucrările s-ar fi executat doar în acte!

Domnilor nonconformiști, vă rog să-l susțineți pe primarul Gutău, întrucât standardele de implicare în viața urbei sunt înalte sau foarte înalte, iar performanțele obținute de administrația locală au fost în competiție cu dorințele dumneavoastră. Pentru perioada următoare va trebui să convingeți locuitorii orașului cu proiectele proprii. Iar ele nu se văd public.

Rezultatele bune și foarte bune ale administrației Gutău au fost susținute și de oamenii de afaceri din Râmnicu  Vâlcea, capitol pe care îl vom dezbate într-un articol viitor.

Mai nou, am auzit că nonconformiștii au dat cu ”pâra”, la jurnaliștii din rețeaua televiziunilor centrale, cu atacuri la prsoana Gutău, a soției și copiilor lor, despre lucruri verificate cu 10-12 ani în urmă, fără să se confirme.

Sunteți bănuitori că primarul face și desface…

Cu toate astea, rog locuitorii râmnicului să țină pumnii strânși pentru candidatul Gutău și să susțină proiectele de dezvoltare, date publicității.

(Va urma!

Ec. I. Stana

Articole asemănătoare

Notificări ISU

Postat de - 9 februarie, 2020 0
FacebookTwitterÎn ultimele 24 de ore, angajații din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *