Cartierul Goranu, sufocat de traficul cumplit. Strada Straubing a devenit impracticabilă

466 0

Iată rezultatul celor 30 de ani de piedici feseniste! Politicienii care au stat cel mai mult la putere au găsit n motive să nu realizeze Autostrada Pitești – Sibiu și, în anul de grație 2021, traficul a ajuns la paroxism. Iar noul ministru al Transporturilor se spală pe mâini de drumul expres solicitat de vâlceni, propunând o legătură ridicolă, pe două benzi, peste dealuri cu alunecări de teren!

Zeci de mii de autovehicule tranzitează Vâlcea în weekend. Poate, mai multe! Si, devine un obicei ca polițiștii de la Rutieră să fie scoși în n umăr mare pentru a încerca să fluidizeze cumva traficul.

Este și seson estival și toată lumea vrea în munții noștri, la ștrandurile noastre, ori merge către Sibiu, apoi, mai departe, către Cluj, Nădlac sau alte destinații. Tot sudul, tot sud-vestul și tot Bucureștiul migrează în Vâlcea, iar unica arteră de legătură este DN7.

Informându-se unii pe alții, șoferii au găsit alternativa Dăeștiului, mai rău este că și camioanele au început să urmeze acest drum, dar și acele mici străduțâe asfaltate, ce duc în giratoriul de la podul de peste Olt.
Strada Straubing devine, duminică de duminică, IMPRACTICABILĂ, spre disperarea riveranilor și a tuturor participanților la trafic, fie că sunt sau nu vâlceni.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *