Dragi valceni, de 34 de ani judetul Valcea si Rm. Valcea sunt conduse, prin diversi reprezentanti, de PSD si aliatii sai

133 0
Dragi valceni,
De 34 de ani judetul Valcea si Rm. Valcea sunt conduse, prin diversi reprezentanti, de PSD si aliatii sai.
Aceasta conducere a dus la dezastru judetul nostru din toate punctele de vedere!
Stim cu totii ca aceasta mafie care conduce judetul nu poate fi inlaturata decat printr-o alianta a tuturor celor care doresc binele cetatenilor din acest judet!!!
Am facut un apel catre toate partidele, altele decat PSD, pentru a sustine candidati comuni la CJ Valcea, primaria Rm. Valcea si alte primarii, unde cădem de acord ca e oportun, pentru a inlatura Mafia psd-ista din judetul Valcea.
Din pacate vad ca unele partide, desi se declara impotriva Mafiei PSD, fac tot ce pot pentru a facilita castigarea CJ si a primariilor de catre PSD prin lansarea unor candidati ( psd isti sau slugi ale acestora) care de fapt fac jocul Mafiei psd, mimând ca fac opozitie sau sustinand pe fata candidatii acesteia.
Fac un nou apel la ratiune si invit la dialog toti presedintii partidelor responsabile din Valcea pentru a schimba in bine cursul istoriei judetului!!!

Articole asemănătoare

O veste bună!

Postat de - 21 noiembrie, 2023 0
FacebookTwitterLegea pe care am inițiat-o pentru funcționarea punctelor gastronomice a fost votată de Senat și a primit aviz favorabil în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *