Astăzi, în Camera Deputaţilor, a fost votat un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc

204 0
ℹ️ Astăzi, în Camera Deputaţilor, a fost votat un proiect de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului privind organizarea şi exploatarea jocurilor de noroc. Au fost introduse o serie de amendamente care să completeze şi să clarifice OUG-ul, astfel încât această activitate să fie mai bine reglementată şi ţinută sub control, pentru a se evita posibilele activităţi frauduloase, dar şi a se reduce riscurile de dependenţă în rândul populaţiei.
✅ Dorim ca populaţia, mai ales tinerii, să fie cât mai puţin expusă acestui viciu, atât online, cât şi fizic, iar agenţii economici care desfăşoară astfel de activităţi să contribuie mai mult la promovarea jocului responsabil şi reducerea riscului de dependenţă!
👉 Proiectul de lege care completează OUG-ul Guvernului a fost adoptat astăzi cu 243 voturi PENTRU şi 0 voturi ÎMPOTRIVĂ.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *