Liberalii și-au desemnat în alte trei localități candidații la funcția de primar!

154 0
ℹ️ În data de 21 aprilie, am participat împreună cu colegii din conducerea Filialei PNL VÂLCEA la ședințele CCL din Popești, Perișani și Măldărești. În fiecare dintre aceste ședințe, liberalii și-au desemnat candidații pentru funcția de primar din localitățile respective.
ℹ️ Astfel candidatul PNL pentru primăria Popești este doamna Anda Elena Țîrcă, pentru primăria comunei Perișani a fost desemnat candidat domnul Leonte Dumitru, iar pentru primăria Măldărești a fost desemnat domnul Ionel Dragu.
✅ Aceste comune sunt localități importante ale județului care au cunoscut de-a lungul timpului diverse administrații. În opinia noastră, cetățenii lor au capacitatea de a discerne faptul că administrațiile liberale au fost cele mai solide și mai dedicate binelui locuitorilor.
✅ În ce-i privește pe cei trei candidați, aceștia sunt oameni ai locului pe care îi cunoașteți și care au dovedit în mulți ani de activitate atât în mediul privat, cât și în administrația publică, faptul că sunt competenți și merită încrederea dumneavoastră. Eu și întreaga conducere a Filialei le oferim încrederea noastră și vă îndemnăm să le acordați votul dumneavoastră spre binele colectivității și al fiecărui locuitor din Popești, Perișani și Măldărești.
🤝 Urându-le succes dumnealor și echipelor pe care le conduc, îi asigur de întregul sprijin al conducerii PNL Vâlcea atât în alegeri, cât și, ulterior, în realizarea proiectelor pe care le elaborează ca primari în folosul cetățenilor!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *