Make IT Vâlcea – Transformăm vieți prin tehnologie!

182 0
Ești pasionat de tehnologie și puterea ei de a schimba vieți? Alăturate echipei Project IVI pe 25 aprilie, de la ora 18:00, la Biblioteca Județeană Vâlcea pentru evenimentul „Make IT Vâlcea”, un eveniment special,  în care ne vom conecta, ne vom împărtăși viziunea și vom sărbători reușitele acestui proiect în comunitatea noastră.
La ce să te aștepți?

➡️ Prezentare actualei curricule din cadrul cursurilor gratuite Project IVI și cum i-au ajutat pe cei care le-au absolvit să găsească oportunități în domeniul IT. Ne-au trecut pragul cursanți de toate vârstele, de la tineri dornici de învățare până la adulți orientați spre carieră.
➡️ Vom povesti despre planurile noastre de viitor și despre cum putem construi împreună o comunitate IT, acasă la Vâlcea!
Indiferent dacă ești:
🟣Student care caută o carieră IT
🟣Susținător pasionat de inițiative educaționale
🟣Antreprenor care caută colaborări valoroase
Vă invităm să faceți parte din această schimbare pozitivă!
Împreună construim oportunități la Vâlcea și aducem prosperitate orașului.
C.R.

Articole asemănătoare

Bacalaureatul?

Postat de - 25 martie, 2020 0
FacebookTwitterGuvernul olandez a anunțat marți anularea examenelor centrale de sfârșit de studii, echivalent cu examenul de bacalaureat, din cauza pandemiei…

Ziua mondială a poştei

Postat de - 9 octombrie, 2021 0
FacebookTwitterSărbătorită, anual, la 9 octombrie, Ziua mondială a poştei marchează înfiinţarea, în 1874, a Uniunii Generale a Poştelor, prin semnarea…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *