Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului: stimularea producției de echipamente destinate domeniului militar este o prioritate pentru toate statele membre NATO

176 0

Nicolae Ciucă, Preşedintele PNL și al Senatului, a transmis că în acest context geopolitic complicat și plin de provocări, stimularea producției de echipamente destinate domeniului militar este o prioritate pentru toate statele membre NATO.

”Automecanica Mediaș are capacitatea să devină o companie fanion a industriei românești de apărare. Armin Papperger, CEO al Rheinmetall – investitorul care a cumpărat fabrica – mi-a prezentat planurile de dezvoltare pe care le-a pregătit pentru România, în întâlnirea pe care am avut-o în această dimineață la Senat.

În acest context geopolitic complicat și plin de provocări, stimularea producției de echipamente destinate domeniului militar este o prioritate pentru toate statele membre NATO. Am convingerea că intrarea Rheinmetall pe piața românească va atrage și alți investitori germani de calibru.”, a declarat liberalul Nicolae Ciucă.

Sursă: Facebook Nicolae Ciucă

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *