Tot raul spre bine

228 0
Decizia aberanta de a închide circulația rutiera pe Valea Oltului, o luna, luata de către ministrul transporturilor, are cu siguranță și o parte bună: arata lumii cum va arata județul Vâlcea după construirea autostrăzii Sibiu – Pitesti fără drumul expres Tigveni – Ganeasa.
Se pare ca încă din primele zile, agenții economici și nu numai, au realizat ca îndepărtarea ,,coloanei vertebrale” a transportului rutier din România de județul nostru înseamnă pierderi financiare uriașe și subdezvoltare.
Turismul Vâlcean, dar nu numai, este prima industrie care are enorm de suferit și majoritatea dintre noi ne bazam ca acesta industrie va fi motorul economic al județului.
Cu siguranță acum, mai mult ca niciodată, toată lumea își da seama de importanta Drumului expres pe care l-am initiat, Ganeasa – Tigveni, care va reintroduce în circuitul economic județul Vâlcea.
Lipsa totala de interes a autorităților județene pentru susținerea acestui proiect important, face ca el, în condițiile unui guvern PSD, sa se îndepărteze foarte mult de realizare.
Aștept cu interes reacțiile reprezentanților mediului economic dar și a cetățenilor care încă mai sunt interesați de soarta societății noastre.

Articole asemănătoare

Așteptând Învierea Domnului

Postat de - 3 mai, 2024 0
FacebookTwitterStrăbatem cu toții Săptămâna patimilor Domnului Iisus Hristos. Este Săptămâna în care fiecare dintre noi trăiește în suflet suferințele Mântuitorului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *