Europarlamentarul Virgil Popescu a participat la prima ședință a Comisiei pentru industrie, cercetare și energie din Parlamentul European

181 0

Virgil Popescu, europarlamentar PNL, a participat la prima ședință a Comisiei pentru industrie, cercetare și energie (ITRE) din Parlamentul European, pentru a discuta despre bugetul general al UE pentru anul financiar 2025.

„De asemenea, Timo Pesonen, Directorul General pentru Industria de Apărare și Spațiu, ne-a prezentat propunerea pentru stabilirea unui program European pentru Industria de Apărare (EDIP). Am avut dezbateri aprofundate asupra capitolelor pe care trebuie să se construiască bugetul pentru anul viitor, în așa fel încât să acoperim nevoile statelor UE, pentru a faci pași înainte și la capitolul inovare”, a spus Virgil Popescu.

Potrivit liberalului, comisia este condusă de președintele Borys Budka (PPE, Polonia), iar vicepreședinți sunt Tsvetelina Penkova (S&D, Bulgaria) Elena Donazzan (ECR, Italia), Giorgio Gori (S&D, Italia) și Yvan Verougstraete (Renew, Belgia).

sursă: Virgil Popescu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *