Împreună cu stimații mei concetățeni

80 0
ℹ️ În cursul zilei de duminică, 1 septembrie, am fost, alături de parlamentarii, primarii, membrii BPJ, consilierii locali și județeni liberali la sărbătoarea Zilelor orașelor Băbeni și Bălcești, precum și la aceea a comunei Golești.
ℹ️ Edilii locului au organizat frumoase sărbători tradiționale – parada portului popular, concerte de muzică populară și divertisment, concursuri culinare – și au onorat pe cei mai vârstnici dintre concetăteni. Nu au lipsit nici parcurile de distracție pentru cei mici și mai mari.
ℹ️ Manifestările au avut loc într-o manieră festivă și s-au încheiat cu focuri de artificii. Am fost fericit și onorat să stau de vorbă cu participanții la aceste sărbători, să-mi împărtășească opiniile și doleanțele lor și să-i pot asigura că și în viitor voi acționa cu întreaga energie pentru a le apara interesele.
✅ ️Aceste sărbători ale localităților noastre, care au intrat în tradiție, au devenit deja un prilej important de întărire a solidarității comunităților, de sporire a participării cetățenilor la viața acestora.
👏 Îi felicit pe edili și îi salut călduros pe concetățenii mei din cele trei localități, ca de altfel pe toți locuitorii județului nostru!

Articole asemănătoare

Ședința CCL Copăceni

Postat de - 17 februarie, 2024 0
FacebookTwitter În data de 17 februarie am participat la ședința CCL Copăceni care și-a desemnat candidatul liberal pe Alexandru Ovidiu…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *